Co jste si dnes koupili/y?
Permanentku do fitka. V tomto pocasi sa neda behat. Kolegyna sa pridala a sme na to dve.
Janulik03 já dneska taky! měli předvánoční slevu:-)
a pak ještě šaty, teda koupila jsem je asi před třema nedělema a tak dlouho trvalo, než zaplacené (!) šaty dorazily k vyzvednutí na prodejnu![]()

viktorka_od splavu Jsi kočka![]()
viktorka_od splavu teeeda to je pekne, svedcia ti ![]()
Sieglinde Super! DObra cena. Byli jsme ve Stage na vino a jidlo? ![]()
Janulik03 díky, bylo to trochu naslepo (v prodejně měli jen 34 velikost, tak jsem je nemohla zkusit) a až mě překvapilo jak jsou dobrý:-) a to jsem jim je tam málem nechala, mě naštvali s tou dlouhou dobou, ale neměla jsem čas to řešit a to bylo dobře
jsou to tyhle a ještě jsem měla 20% slevu:P http://www.orsay.com/cs-cz/trpytive-maxi-saty-467128660000.html
Korsičanka díky![]()
Objednala...
Topánky by mali byť ok

A tu som zvedavá,či budú dobré

viktorka_od splavu Šaty vypadají hodně dobře a sluší ti.
jen co se rozkoukam

Kalendar s obrazy, ktere ma ve sbirkach Ateneum

Mutziputzi
Škoda, že to přestěhovali z Olší do Tábora na letiště.
viktorka_od splavu Ty jo, jsi kočka! Sluší ti to. Přiznám se, že jak jsi kupovala takové ty světlé šaty (růžové?, broskvové?), ty se mi moc nelíbily. Tyhle jsou ![]()
nellielovett Kapitán Demo mi tam zatim chybí!
Konečne som v HM kúpila ľanové povlečenie, nuž za tú cenu som ho tam nemohla nechať :D

Polstinu pro samouky
nevim, co mi hrablo :D ale do Polska jezdim moc rada a pripadam si jak blbec, kdyz tam musim mluvit anglicky :)
Tak Betty Pinot Noir dekuju. nj, to jsem prave sla pro tyhlety, jen kvuli te 34 to neklaplo
a nejaky jsem potrebovala hned. tak mam na sezonu dvoje, nevidano:P
Mutziputzi ten je teď všude, tak se určitě objeví i na Mighty ![]()
nellielovett sem ho prošvihla na Kladně, v Roxy...to flákam a pak to vidim leda ex post na Instagramu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025