Mutziputzi tak v lednu v Brně ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
pecka ty vagabondy mám a super
paktofonika prosim prosim, za jakou cenu? kde? 200x200? Potrebuju, ale nemuzu najit:(
Mutziputzi Já tenhle festival miluju, jsem tam každý rok
.
999 Ja uz jsem se i zamejslela co si vemu na sebe!
Ja jsem letos vynechala a tak me to stvalo!
Mutziputzi Člověk se musí vyfiknout, jezdí tam nejhezčí lidi
.
711990 Na nete nie sú. Kúpila som ich na Príkope, balenie stalo 699 ale kupovala som 150x200. Je to rada Premium.
paktofonika wooow tak to se zkusim stavit, ale potrebuju ty velky, no:( a mas pravdu, za tuhle cenu bozi!
4 noclehy v Jeruzalémě pro mě a syna. Ještě letenky a fičíme.![]()
Fakirka To me pak zajima jaky poridis, koukam zrovna a nejlip vychazi z Vidne, slysela jsem z Katowic za par supu ze bejvaj, zatim mam v pacu na unor a nevim jestli priplatit z Prahy nebo tu Viden, spekuluju tady uz 14 dni![]()
Mutziputzi my taky únor....no furt doufám, že to ještě kapku klesne...ta cena...když jsem koukala naposledy, tak ta Vídeň byla asi nejlevnější. Ty chceš do Elijatu, ne? Tam se lítá levné z Bratislavy. Ale do Jeruzaléma je to přes půl země. Já chci z Prahy nebo Polska. Dost se obávám toho bezpečnostního pohovoru, angličtinou moc dobře nevladnu. ...
Fakirka v unoru chci na tyden do Tel Avivu, Eilat mi zrusili, tam jsem mela byt ted, jinak do Ovdy z Prahy kolem 2 tis. zpatecni, El-Al z Prahy do T-A kolem 5, z Vidne pulku.
U toho pohovoru hodne zalezi na koho kapnes, apriori je zena s ditetem, navic z Ceska nijak interesovat urcite nebude...ja jsem to absolvovala po roce co jsem se ucila hebrejsky, takze jsem mluvila jak tatar, ale privitali me s otevrenou naruci![]()
Mutziputzi Ovdu jsem viděla i pod tisíc. Já mám dost napjatý rozpočet, tak pořád čekám. Já to mám blízko do Krakowa i Katovic. Nakonec i tu Vídeň zvazujeme. Moje dítě má 17
. Noclehy máme od 3. února. Tak musím doufat...
Fakirka Nedoufala bych ze z Prahy pod 4, to naposled WizzAir lital kolem 3, od ty doby to nikdy nekleslo
Mutziputzi ty 3 by mi stačily....Viděla jsem za 3 a půl. To už se dá... Dneska bych i jedno mezipřistání, pokud by to nebylo na dlouho...ale přímý by byl samozřejmě nejlepší...
Fakirka Ja chci koupit letenky do Vanoc darem, tak jsem taky zvedava a rada bych si tam zaplatila konverzaci, na to se tesim nejvic![]()
Mutziputzi já taky dostanu k vanocum příspěvek. Letenky si koupím sama. Ty se tam dokážeš domluvit hebrejsky? Tak to jsi dobrá.
Fakirka Troufam si tvrdit ze s prehledem, neni to tak tezky jak se zda![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025