999 aha, kruci! doma mám ještě jeden link na krevetkárium, kde se dají skřítci pořídit za levno. ale je otázka, jestli to nebude stejné... zkusím dohledat, ať se můžeš přeptat co nejdřív.
Co jste si dnes koupili/y?
prďola viktorka_od splavu Díky, ale já už nemám na e-shopy nervy, dodání do Vánoc už je nejisté.
999 plus to dorazí mražený nebo plesnivý bych se obávala
Mutziputzi Taky by mě zajímalo, jak to posílají :-).
999 posilaji to zazipovane v igelitovem sacku a ten byva v male krabicce, takze se jim cestou nic nestane. byvaji jen lehce nacucli vodou a me takto bez ujmy prezili v zasilkovne 4 dny.
prďola Aspoň už vím, jak to povezu na Vánoce tchýni :-). Trochu jsem se toho momentu, kdy lezu do taxíku se skleněnou koulí plnou vody, bála
.
my teď máme trochu soc verzi, co jsem ťukla tu skleněnou kouli...

999 v tý zahradě na niti to prodávaj vyždímaný skoro do sucha, prej to neva
Potrefenáhusa Mně se to líbí víc v tý malý kouli nebo sklenici na červený než v čemkoli velkym s dalšíma serepetičkama, já maximálně pár kamenů na dno, klidně nic, i takhle mi to přijde estetický![]()
999 nahodou... vysvetlila bys, ze prevazis skritka ![]()
Tak jsem se rozhodla, vsichni letos dostanou darem rasokouli. Uz se tesim az je budu doma skladovat
budu jak mnozirna skritku.
Skřítka chci od Ježíška taky, jinak ale jedem v legu (tohle je pro muže) ![]()

Potrefenáhusa Ta kocka!
Ma uzasny vyraz.
Luna díky, to on tak nějak pořád (sedí a vtipně čumí)
999 hehe, taky jsem chtěla deset koulí. myslím, že pán, co provozuje eshop jak v roce 1999, comic sans included, si trochu drbe hlavu nad náhlou poptávkou po koulích :)
prďola Aspoň už vím, jak to povezu na Vánoce tchýni :-). Trochu jsem se toho momentu, kdy lezu do taxíku se skleněnou koulí plnou vody, bála
.
![]()
Asi ho začínám chtít taky...
Je nějak lepší když jsou dva? Jakože kámoši, večerní debaty a tak?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025