Catherinne zas tak moc bych ho neantropomorfizovala, je to kus mechu......ale prej teda stromy spolu mluví, tak třeba by byli rádi dva.....nebo se budou strašně nesnášet a udělaj si z toho peklo na doživotí...![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Luna duvod chodit do zvireciho vlakna
ta kocka je tam furt:P
viktorka_od splavu tak ale to se nevomrzí, ne? Nebo jo? ![]()
viktorka_od splavu Nj, tam nechodím, já zvíře už nemám. Ale mívali jsme úplné kočičí klany.
Se psama to neumím, ale kočky...![]()
Potrefenáhusa jisteze ne! jen mi prislo skoda ze Luna goliaska nezna, bez nej by muj zivot nebyl co je![]()
Mutziputzi Fakirka Vy jste dobrý, mě by asi nikdy nenapadlo koupit napřed ubytování a pak až shánět letenky!
Vždycky naopak!! Eilat mě neláká, ale Jeruzalém závidím!
Garfie No me taky nee
a Eilat leda k mori, ted ne
Mutziputzi Jsem si říkala, že mi to k tobě nesedí! ![]()
Potrefenáhusa když se budou hádat tak jeden pofičí se mnou do práce...
Luna Hele, to nevadí, my, co je máme, to s nima taky neumíme! A lezeme tam furt :-D.
Obdivuji bezproblémovou koexistenci skřítků a koček. U nás by to bylo okamžitě shozeny a vylity. Nemám ani vůbec žádný kytky, nejhorší jsou rezany ve váze, okamžitě uklízím do spajzu pod zámek a druhej den odnáším do práce a tak...
moora tak jako původně koulička zaujala, to jako ne že ne, ale to by tam tu hnátu musel narvat sakra hluboko a je to mokrý!!!
Ale pít z toho chodí.

šiš ale kytky ve váze, to je kapitola sama pro sebe...![]()

jako asi uplne posledni clovek nejen zde, ale na celym svete konecne vagabondy marja![]()
Mutziputzi Fakirka Vy jste dobrý, mě by asi nikdy nenapadlo koupit napřed ubytování a pak až shánět letenky!
Vždycky naopak!! Eilat mě neláká, ale Jeruzalém závidím!
No já to původně chtěla udělat obráceně, ale zmocnila se mě lehká panika, když mi před očima začlo mizet jedno vytipovane ubytování za druhým....
Potrefenáhusa To je taktika - vypít a suchou packou vylovit :D
Fakirka No hele, v nejhorším dojedete stopem, to by mělo grády!!! ![]()
Tak jsem taky podlehla a objednala si dva skřítky
...a mám kocoura![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025