Fakirka Ale tak toho tvýho kocoura možná víc baví skřítci
Edit. ježíš chtěla jsem napsat knížky
Fakirka Ale tak toho tvýho kocoura možná víc baví skřítci
Edit. ježíš chtěla jsem napsat knížky
Koupila sem několik dárků tak teď sobě aspoň krém na ruce..moc příjemná vůně.

Fakirka moje smečka si skritka vůbec nevšímá :-)
Ounz tenhle krem voni uplne nadherne
Asi poridim skritka svagrovy, pac nevim, co ji koupit. Tak dik...
jinx no to teda
ještě sem koupila sadičku k podarování, ale tenhle v ní není, tak se tam asi vrátim ještě jednou.
Janulik03 já dneska taky! měli předvánoční slevu:-)
a pak ještě šaty, teda koupila jsem je asi před třema nedělema a tak dlouho trvalo, než zaplacené (!) šaty dorazily k vyzvednutí na prodejnu
Krásný
! Ty bych mohla i já.
wendulka jj určitě by ti slušely! mrkni do orsay, ale co jsem koukala i teď při tom vyzvednutí, tak na prodejně nic a na webu pořád jsou
viktorka_od splavu Právě jsem koukla a v mojí velikosti už bohužel nejsou
. Škoda. Tak snad příště.
viktorka_od splavuTy šaty jsou dobrý a moc ti slušej
. Mně by byly bohužel dlouhé :-(.
whiskas těžko říct, jak jsou dlouhá ta malá čísla, ale já bych si na ně bez podpatků šlapala (na fotce mám kanady, ale stojím na špičkách)
viktorka_od splavu Myslím, že i menší budou sakra dlouhé :-D.
viktorka_od splavu Vlezla jsem dnes do Orsay a ty tvoje šaty tedy neměli, tak jsem zkusila podobné, jen s dlouhými rukávy a pak jedny s výstřihem do V. A hned mě napadlo, jestli ti tenhle materiál "nežere" kůži, jak tě může kousat kašmír? ![]()
whiskas Princeznu na hrasku nekouse kasmir, ale guma u plisesukne COS, si mysli..hergot jdu si vyplachnout pusu!...to vi!!!![]()
whiskas tyhle jsou úplně jiný, ty moje nemají kovový vlákno, jsou z normálního pružnýho úpletu s nalepenýma třpytkama:D
viktorka_od splavu Tak to pak jo, se vi. ![]()
I když, podšívku jsme asi oblékaly stejnou
.
jsem si dnes koupila cukroví pro homeopatické strávníky:D

Taky skritky.... Pet, ale tri tsou jako darky k vanocum, tak se u me moc dlouho neohreji...
999 nehledalas tuto knihu? Nebo nekdo jiny? V Dejvicich vedle wine food maji.

jinx Díky, já ji včera koupila na Václaváku v Academii
. Je to pro mě záhada, odkud vyplavaly, protože ta knížka byla vyprodaná a když jsem si dopředu objednala dotisk, přišel mi teď dopis, že bude až v lednu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.