jsem si dnes koupila cukroví pro homeopatické strávníky:D
Odkud? Že bych si uložila odkaz na příští rok, jestli je i dobrý.
jsem si dnes koupila cukroví pro homeopatické strávníky:D
Odkud? Že bych si uložila odkaz na příští rok, jestli je i dobrý.
Ginevra dobry snad je, ja ti dam kontakt do zpravy, pani pece doma tak nevim jestli muzu verejne. uz od ni beru leta, dorty, svatebni, vanocni, vsecko. a je moc mila.
viktorka_od splavu co je homeopatický strávník??
Mutziputzi že si od každýho druhu vezme jeden kousek a zbytek vyhodí. Ale bude to mít pěkný na stole až přijde návštěva
Ounz jo takle, pak já jsem anorektický strávník, mně to pošle babička před Vánocema a já jí v stejném množství po Vánocích zpátky
Mutziputzi šikovná. A babička má štěstí, že nejsi bulimický strávník..
Ounz to by pak nebylo pro holky ke kafi, pravda))
Mutziputzi to ne..
Mutziputzi jak pise Ounz akorat ted mi doslo ze letos budem jezdit po navstevach my, a k nam asi nedorazi zadna-tak to je vyborny, budu vozit s sebou. at si to vyhodi sami![]()
Ounz jo takle, pak já jsem anorektický strávník, mně to pošle babička před Vánocema a já jí v stejném množství po Vánocích zpátky
tak to já jsem prosím také anorektický strávník..no tedy teď v dospělosti už celkem ok..ale v dětství taková ta vyhublá zelená holčička s brejličkama,co brečela do talíře..”a nepůjdeš do stolu dokud to nesníš!!!!![]()
...traumátko dodnes...
viktorka_od splavu ...a také jste byla v ozdravovně?
...já 3x!
Maureen jenom jednou. ale samozrejme jsem tam zhubla![]()
Koupila jsem si tricko (cerne teda)
mam ho takove trosku oversized

jinx boží triko!
jinx Dost dobrý
.
Diky! A se spravnymi doplnky se da nosit celorocne ![]()

jinx Kde to maj, to chci!
Koupila jsem si sametovou plisovanou sukni, jakoze na vanocni vecirky. Smaragdove zelenou. No jsem na sebe celkem zvedava
.
Mutziputzi ve wine foodu, ale uz byly celkem prebrane velikosti
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.