Ja tohle, myho ducha to aktualne dokonale znaci

Ja tohle, myho ducha to aktualne dokonale znaci

jinx tam mirim zahy, tak uvidim, Ď
Nákupy v COS....Ježíšek mi koupil tašku...konečně budu mít v čem nosit notebook do práce!

LadyMary pěkný nákup! ta kabela ![]()
LadyMary Pěkný :-)
Kamarádka posunula na poslední chvíli čas schůzky a tak jsem se šla ohřát do nejbližšího obchodu
. Jen ten svetr mám tmavě modrý, ale není na webu.

Lama_z_Lana uka!:)
711990 zkusim zitra v nejakym tom outlooku. Jeyte hledam neco vhodnejsiho nahoru, ale v obchodech jsem zatim nic pricetnyho nenasla. Teda aspon tady u nas ![]()
whiskas Hezkej svetr, tohle řešení u krku mám na zimu ráda.
Lama_z_Lana sem zvedava!:)
Aj keď som si hovorila že válenky nikdy, kúpila som nakoniec Emu. Očakávam že snežiť alebo pršať bude minimálne do Februára :D
paktofonika proc myslis, ze dneska prsi? A proc mrzlo jen jeden ten minulej tyden...:D protoze mam novy EMU :D
Isca Díky, udělala jsem změnu, jinak mám na zimu samé klasické roláky. :-)
whiskas hezky nakup
711990 :D
A púšťajú ešte farbu? Ja som kúpila s čiernym vnútrom, sú na ceste ale dúfam že nebudem mať nohy ako kominár.
paktofonika druhy pokus zatim nedostaly:) a podle predpovedi pocasi asi jen tak nedostanou:D
711990 Kwby som vedela tak ich kúpim v piatok, cez víkend som totiž na trhoch pekne zmrzla ![]()
výborné oříškové sušenky v la bottega di finestra... na akci, na kterou jsem nakonec nešla, takže jsem všechny sušenky sežrala sama :-) no aspoň že to vánoční cukroví jde úplně mimo mě :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.