Potrefenáhusa Kde to maji? Nam uz jich hodne nesviti!
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi co zkusit spis krem do chladu? Vloni jsem mazala deti Niveou do mrazu a vetru, letos chci poridit Weledu, co tu nekdo chvalil. Mozna delaji neco podobneho i jine znacky.
Lamicka Skin Food Weledu používám když mi je jedno, že budu umaštěná jak řezník Špejlík, ne vždy je to vhodný![]()
Mutziputzi Pravda, to je nevyhoda zimnich kremu
Myslela jsem tenhle, ale asi taky bude mastny.

Karja v takových obyč domácích potřebách v Praze u práce, maj na pultě i krabici náhradních žárovek
Posledný vianočný darček....

Dárek dceři.
2 dlhé kabáty
Oba Mango

paktofonika dobrej nákup
Potrefenáhusa houbičky ![]()
paktofonika odkud mas prosim ten prvni?
Tak uz mam taky vlastniho jezerniho skritka.
Kdyz jsem byla na zakladce, tak oblibenou hlaskou bylo: "a kdyby holky skocily z okna, skocis taky?"... dneska by to mohli predelat na: "a kdyby zensky z parfumanie skoncily z okna, skocis taky?"... ![]()
viktorka_od splavu Zabudla som napísať že oba sú z Manga. Pardon.
razorblade jak se jmenuje? :-)
Potrefenáhusa Karja Tyhle žárovky máme taky
Jsou boží, naši je mají, byla jsem na ně zvyklá, a srdce mi fakt zajásalo, když jsem je před pár lety uviděla v obchodě. Mají je (i náhradní) taky v obchodě s žárovkami v Hybernské naproti bočního vchodu do nádraží.
Pinot Noir voni jsou český, takže já myslim, že fakt nebude raritní sehnat ani je, ani ty náhradní žárovky
Potrefenáhusa Asi ne, jen jsem nečekala, že se ještě dělají. Udělalo mi to tehdy velikou radost, byl to pro mě jeden ze symbolů našich rodinných Vánoc, žádné jiné se mi u nikoho nezdály tak dobré, jako ty naše muchomůrky ![]()
Magráta to jsem jeste nevymyslela... a dostala jsem k nemu mensiho brachu zdarma!
paktofonika diky!
paktofonika Oba pěkné
. Že já vždy musím odjet mimo Prahu, když mají slevy
. Tak jedině on line. Máš XS/34, viď?
Magráta to jsem jeste nevymyslela... a dostala jsem k nemu mensiho brachu zdarma!
já koupila včera čtyři a jednoho dostal syn a pojmenoval ho Bob, já si chci taky jednoho nechat, takže to asi bude Bobek...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025