paktofonika Hlavně, že to funguje
.
Co jste si dnes koupili/y?
Karja Na mně to funguje, ale chce to vyzkoušet :-).
paktofonika taky v zime nemusim pouzivat tvarenku :D jen skoda, ze mi vzdycky zcervena i brada ![]()
Ja ten bilej pudr taky pouzivam na celej oblicej, lehkou vrstvu, tak hezky vsechno rozostri a hned to vypada lip
A jeste to zafixuje makeup. Nars jsme mela, je dobrej, ted mam Clarins a ten mi prijde jeste o trochu lepsi.
Setare ten nars znam, clarins je ma oblibena znacka, ktery ze to je?
999 normálně jsem se vopotila, jak jsem zahlídla "přestanou vyrábět", už asi měsíc se chystám si koupit jeden do zásoby, protože co kdyby... je návykovej :-))
@jinx Ja mam Clarins taky rada, je to tenhle, jmenuje se to Pore Perfecting Matifying kit.

moora Viď :-)
razorblade kdyby jenom brada![]()
razorblade No je to blbý a nepomáha ani make up s vysokým krytím ani naša proti začervenaniu ... Čo už.
Setare dekuji!
A snad mám konečně kabát.

Letenky a ubytování v Římě ![]()
999 Jaký máš bronzer? A ten pudr - díky za připomenutí, už dlouho si říkám, že ho zkusím.
paktofonika Tahle je opravdu příjemná (tedy já mám lehkou ruku
). Líčím se málo, ale připadám si v zimě tak bezbarvá, že když mi ji prodavačka jemně nanesla, byla jsem nadšená. Ale přehnant to, dopadla bych opravdu jako chudák Marfuška. Navíc mně tváře nečervenají, takže pro mě je tvářenka přínosná.
Gellnerova Takový nákup bych brala
.
whiskas Jéé, ten žlutý pudr je naprostá pecka! Už jsem na něj totálně zapomněla...
Kde ho kupuješ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025