Růžovo hnědou rtěnku a jemný ruměnec do tváře
.

Růžovo hnědou rtěnku a jemný ruměnec do tváře
.

paktofonika tak snad jeste prituhne:D
jinx Díky, vystihla jsi to, na den bude skvělá a nevysušuje rty.
jinx no přejedla jsem se, ne že ne... ale ony jsou vynikající, další už ale nekupuju :-)
711990 snáď ešte áno ![]()
Koupila jsem si monografi Jana Kalába, kterého jsem chválila ve vlákně o výstavách a úplně jsem se z ní prosadila na zadek :-). Sleduju jeho tvorbu dlouho, známe se, ale vidět to takhle pohromadě je masakr.

A ještě jsem si v Bobbi Brown koupila dvě tvářenky a bronzer a v Nars bílý pudr, který až přestanou vyrábět, tak si prostřelím hlavu
.

999 Kde sa dá kúpiť monografia od Kolába? Na výstavu sa ešte len chystám.
whiskas Ta tvarenka vypada dobre!
paktofonika Vazne? Ja prave bez tvarenky vypadam zrala na kapacku, uplne mrtvolne. :-D
Karja No ja nepožívam extrémne krycí make up a líca sa mi červenajú, no a keď ešte priložím líčenku tak hotová Marfuša som :D
@paktofonika Za ni jsem sla predloni na karneval, hodne me bavila, se clovek muze jak v liceni tak outfitu vyradit! Jinak chapu, ja se moc necervenam a po makeupu jsem takova moc sjednocena:-D
paktofonika Já ten pudr nosím každý den už několik let a ještě nikdo nic neříkal
.
Kalába jsem koupila právě v Trafo Gallery, kde je výstava. Ale viděla jsem na webu, že ho nabízí i Dobrovský.
999 A k cemu je ten bily pudr prosim?
999 Ja mám biely púder od MUFE ale sypký, s kompaktom si nerozumiem. Možno niekedy skúsim ten Nars, ten MUFE mám len travel verziu ale aj tak vydrží večnosť. Používaš ho na celú tvár? Ja musím kombinovať.
Karja U mě to udělá svěží vzhled. On asi nějak rozptyluje světlo, dělá mě hezčí
. Používám ho jako poslední krok v líčení. Zkus se s ním někdy nechat napudrovat, až budeš v Sephoře.
paktofonika Tenhle existuje taky v sypké variantě. Jak jsem psala Karje, někdy ho zkus
. Dávám si ho na celou tvář.
999 No mne práve to robí Ambient lightning powder od Hourglass alebo tento od Beccy.
Nie zmenila som názor, ten od Hourglass je iný ![]()
999 To bych potrebovala. Zatim se snazim neco podobneho vykouzlit rozjasnovacem, ale nejak to neni ono!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.