whiskas Klasiku :-). Bobbi Brown Elvis Duran.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas kabát vypadá dobře :-) jinak odstín rtěnky super
whiskas jaky mas odstin te rtenky, prosim?
Makeup, pudr, tvářenku, prostě nic nepoužívam, ale určitě bych začala, nejen proto, že jsem na to už dost velká, ale trpím takovou anomálií, když je kosa, dělá se mi husí kůže na obličeji, na horách to řešim kuklou a helmou, ve městě bych to spíš řešila makeupem, vypadá to moc pěkně, zombie hadr a někdy to nemůžeš potřebovat...funguje to jako izolace?
999 Elvis Duran? To musím najít
, už jen kvůli tomu názvu
.
Magráta Díky.
Mutziputzi Ptáš se, jestli makeup izoluje? Nemyslím
. Ale rozhodně vylepší případnný "zimní tón" pleti.
whiskas Ten mam dobrej, ale reliéf mi hapruje![]()
Mutziputzi hmhmm tak ze by nektery ty slecny co to nosi nahozeny lopatou izolovaly? kvuliva kose?![]()
viktorka_od splavu no já dneska vyrážim večer na mráz, tak nevim jestli nakytovat nebo přes hubu něco![]()
whiskas Diky, to vypada dobre, na tvarence budu stale setrit a obycejna essence postaci, ale ten zluty/bily pudr si vyberu. To je hrozny tyhle konicky:-D.
![]()

Mutziputzi bych se bala ze jak se nahusis tak to popraska a vopada![]()
viktorka_od splavu to je pravda, nejspíš to necham bejt a spolehnu se na roušku tmy!
viktorka_od splavu Vyzkoušejte to někdo. Pokud to zafunguje, začnu si mejkapovat prsty u nohou. Jen jestli trefím odstín![]()
Mutziputzi urcite urcite ne, nepomuze to. Jsou triky jak to zakryt treba na fotku, ale je to na chvilku a na noseni to neni, protoze je to fakt vrstva kitu a vypada to blbe ![]()
Solathis má to hodně lidí nebo jsem vzácná? i v tomhle?![]()
whiskas Diky, to vypada dobre, na tvarence budu stale setrit a obycejna essence postaci, ale ten zluty/bily pudr si vyberu. To je hrozny tyhle konicky:-D.
![]()
Potrefenáhusa Jééé, houbičky ![]()
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025