Dík. Ještě dotaz. Jak reálně nakonec sedí číslování?
Co jste si dnes koupili/y?
kocoureksuggy mam stejny cislo jako bezne a sedi![]()
Mně nějak k stáru roste noha a už mám mezi 38 -39, hlavně u placatých spíš k té 38,5 až 39. Tak abych se s tou velikostí trefila. Každopádně děkuju.
Mutziputzi A já byla zbabělá, podlehla jsem negativním recenzím na konkrétní e-shop a proto ty úžasné boty nemám
.
kocoureksuggy ja mam 37,5-38 nejcasteji a emmeline mam 38 a super. Mam Sirsi chodidlo teda a nosim tlustsi ponozku. Mensi bych nechtela. Takhle jsou super. Foto na noze dodam cz casu vecer as tady bude denni svetlo :)
Letenky do Kodaně. Nemáte tip na ubytování.. Hotel nebo penzion.
Twhiskas Ja je taky nemam, myslelas to aboutyou? S nima mam teda ale fakt blbe zkusenosti.
Chtela jsem jim dat posledni sanci, ale 38 v kelu.
Tak jindy.
Mutziputzi A já byla zbabělá, podlehla jsem negativním recenzím na konkrétní e-shop a proto ty úžasné boty nemám
.
Já mam z AboutYou půl skříně, jeden z důvodů vyhlášenýho stop stavu, nemůžu říct křivýho slova o nich![]()
Emmeline mám teda ze Spartoo.
Super! Díky moc!
Luna Přesně ten a než jsem se rozhoupala, že jim dám šanci, 38 je fuč ![]()
. Stejně by mi určitě neslušely
.
whiskas tak určitě to není poslední možnost, ani e-shop, kde si je koupit ![]()
Mutziputzi Díky. Mě ta smršť negativů odradila. Ale někdy se evidentně vyplatí zariskovat.
Potrefenáhusa Nejraději bych je koupila v kamenné prodejně, ale u nás jsem je tedy neviděla. Netrvám na Dr. Martens, ale líbí se mi výška toho konkrétního modelu a to, že působí méně robustně než Vagabondy Kenova.
whiskas Mám Emmeliny objednané z AboutYou, zatím jsou teda na cestě. Jinak, co jsem objednávala dřív, tak všechno přišlo v pohodě do několika málo dnů (tak do tří). Ještě jsem tam nic nevracela, ale doteď probíhalo všechno ok, nějak mě ani nenapadlo zkoumat, jestli jsou nějací problematičtí.
brrr Se mas, ja jsem si objednala Birkenstocky 27.11. a teprv vcera mi dosel mail, ze mi to ztratili a cekam, co bude dal.![]()
Karoleena Uplne ti rozumim, mela jsem to stejne. Docela trvalo, nez jsem nasla dostatecne kratkou bundu. Podle webu jich v tom S'Oliveru maji docela hodne, tak treba bys nasla tam.
Luna Tak já ty Emmeliny objednávala asi 25., ale počítám, že jsou svátky, takže jim dávám trochu víc času. Dneska psali, že posílají.
brrr no ja ale v listopadu!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025