zimnivecer dokonce za 90, maji nejaky 25% slevovy kod...
jinak ja tam nakupuju hodne, dorucuji dost rychle.
zimnivecer dokonce za 90, maji nejaky 25% slevovy kod...
jinak ja tam nakupuju hodne, dorucuji dost rychle.
711990 zimnivecer Díky, jenže já nosím 38, což je UK 5
a ty jsou vyprodány. To mám za blbost a zbytečnou váhavost.
za 90 liber, to už je skoro povinnost ![]()
bram
proč nemají moje číslo
.
whiskas já bych se nebála, oni je zas naskladní, to není sezónní výstřelek :)
Solathis prďola Garfie Diky za reakce damy! Zatim to vypada vsechno paradne. Hlavne tedy ten precleanse balm je desne prijemny a eye lift taky. Natrefila jsem na supr akci, tak jsem to tam nemohla nechat :)
0zero7 Ty jsou kotnikovy boty jsou cool! Nebyla jsi nahodou na Boxing day ve Footlooseshoes? Meli super slevy a ja tam nemohla nechat tyhle. Jsou bud sedy nebo tmave zeleny - zalezi podle svetla :)
Jiná Realita taky potvrzuju, že v camaieu to bejvalo lepší, měla sem doma triko s dlouhým rukávem od nich, vydrželo nepřekroucený a nositelný roky; o několik let později koupený letělo vzápětí a už tam nechodím - hadry.
jinak já si koupila (musela sem)
(No nebo dobře; nemusela, chtěla)
mám ho taky :-)
Mutziputzi ta cerna s asymetrickou delkou?? Super
0zero7 jojo
sukni a boty. Triko jsem tam nechala, nelibilo se mi. Sakrys z telefonu je to mega obrovsky ![]()
0zero7 Hezky nakup, hlavne bych se na tvy fotky mohla divat porad.![]()
0zero7 jejda, žlutá sukně! to asi nebude něco, co je dostupné i z čech, že?
jsem si odskočila do práce, že jako ještě něco udělám a místo toho jsem si koupila dvoje boty, tak teď nevim, jestli chci, aby byla ještě zima nebo už konečně teplo...![]()
(Dřeváky Nila, Emu na Spartoo)

Potrefenáhusa tedy jako ty dřeváky!!
Magráta dobrý nebo blbý? Jsou to swedish hashbeens, ty klasický mi dělaj takový kozí kopejtka, tak doufám, že tyhle budou lepší :-)
Potrefenáhusa dobrý!!
Potrefenáhusa dobře ty
mám uggy,nosím je na bosou nohu a NENÍ nic teplejšího!!....i když jsou to pomlouvaný boty..
tak jsem zvědavá, jestli jsem trefila velikost hned napoprvé ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.