prďola
zkoušela jsem o číslo větší a byly mi velké, tak by snad mohly sedět.
Co jste si dnes koupili/y?
wendulka čekám na dodání, mail o odeslání přišel docela rychle.
continuity A já bych potřebovala džíny z první fotky
.
whiskas tak to musí klapnout! ![]()
Pavlena Díky.
wendulka Ten je pěknej a ta sukně k tomu
.
wendulka jj, z Francie a jestli se nepletu, tak minule to šlo přes Rakousko
prďola Hm, tak La Poste a DPD v tuhle roční dobu je za trest
. Jediný, co mi kdy zafungovalo z poslední doby, tak to byl Francis Kurkdjian. Ti jediní poskytnou a předají jak můj e-mail, tak telefon, takže pak od DPD dostanu jimi přidělené čístlo zásilky, tak mi pak v den doručení kurýr volá. V tom méně lepším jen e-mail, ale to aspoň znám den doručení a telefon řidiče. Bohužel nejvíc převažují případy, kdy nenapíšou ani jedno a pak nezbývá než si hrát na detektiva a doufat.
wendulka já už se taky rozhodla, že přiští týden budu volat od čerta k ďáblu, protože to šílený střevo, co nově jezdí u DPD mě přivedlo k úvahám, jestli mi těch 50% slevy za to stojí?! ![]()
Potrefenáhusa emu nevracet. Nebo vymenit za vyssi. Ja mam tedy vysoky, prijde mi to vzhledem k jejich urceni kam nosit vhodnejsi, ale nemenila bych. Hory s metrovym snehem nebo holomrazy.. Ideal. Naboso je to navic hrozne prijemny.
Potrefenáhusa to se tady resilo uz 100x. Potrebujes tlustou podrazku a delaji se boty s podsivkou z ovciho rouna, normalni snerovaci. A preferovala bych hladkou kuzi, lip se to impregnuje.
ale to by si asi nekupovala válenky ne, kdyby chtěla zateplený šněrovací kozajdy
stes vyšší jsou praktičtější pokud je chceš nosit fakt jako "funkční" boty, ale to pak třeba Sorel jsou lepší, i na horách holomrazů moc nezažiješ, ty nízký mi přijdou takový nejvíc stylový, když teda někomu sedí válenky
Tak dnes ráno bych ty "bakule" určitě vzala na milost ... Pokud tedy nekloužou
.
stes já na hory a do metrového snehu jezdim dost málo, a to zvládnu v pohorkach, kdybych potrebovala, tak si koupím fakt nějaký zatepleny sorell, v čemž se zas nedá chodit po Praze, podle mě. Ty nizky jsem si koupila zcela schválně, to mi neva, aspoň je ty vosklivosti min, vadi mi ten pohled shora :-)
v neposlední rade by se mi hodily i v práci, haha, v zimě, když je fakt zima, to bejva fakt docela krusny, teď na Silvestra, když jsem seděla v práci ve strašný kose, protože mi kolegyně vypnula topeni s tím, ze prijdu až v lednu, byla ta poslední kapka k objednávce (ještě jsem vahala u zateplenejch crocsu ...)
Mutziputzi ja pouze funkčně. Hory nebo holomrazy. Sorely se mi nelibi.
Potrefenáhusa shora na to nekoukej a mas to
navic to nikoho fakt do oci neprasti
stes ten pohled shora je fakt ale o zvyk, já je mam ráda, ale každej rok se mírně leknu když je nazuju![]()
Mutziputzi Ja je mam taky rada, ale na poprve se lekam spis ze strany. Shora ty vysoký vypadají pomerne pricetne. ![]()
Potrefenáhusa Do studeného interiéru jsou válenky super. Mám kancelář ve starém kamenném domě a od země je chladno, i když je vytopeno na příjemnou teplotu.
Zkoušela jsi UGG? Podle mě mají lepší střih a vypadají na noze lip. Emu se mi nelíbí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025