Tuhle černou . Je mekoucka a lehká. https://m2.hm.com/m/cs_cz/productpage.0639357001.html
Koukala jsem na ni hodně dlouho, ale 4,5 se mi dát nechtělo. Pak jsem našla tu zelenou a vzápětí zlevnili tuhle. A klaplo to.![]()
Tuhle černou . Je mekoucka a lehká. https://m2.hm.com/m/cs_cz/productpage.0639357001.html
Koukala jsem na ni hodně dlouho, ale 4,5 se mi dát nechtělo. Pak jsem našla tu zelenou a vzápětí zlevnili tuhle. A klaplo to.![]()
jo, to sedí - byly jsme tam spolu a já si koupila tu pruhovanou halenu; ale sháněla jsem to pruhovaný tričko s červeným lemem u krku
Dadoo Ta je taky pekna.
viktorka_od splavu To nemuzu potvrdit, vybavuju si jen tu krasnou vuni sirici se do prostoru, dve damy a u jedne z nich kratky sestrih. Jestli to bylo ten stejny den, tak ja vypadala jak zmokla slepice, radsi jsem delala neviditelnou :)
whiskas ja si to vygooglila pres cislo produktu :) snad je to ona.
Lamicka jj je to ona. Diky za opravu, nevim kde je chyba. Mne ten link funguje normálně . ![]()
a už jsi ji přála?Ja tu svou budu muset namočit do aviváže-kapku mi elektrizuje....
Maureen ne, ja ji nemam od ceho zaspinit...nenosim makeup:) ale ze by elektrizovala, jsem nezaznamenala. Trosku se na ni lepi vlasy, ale jen minimalne - par vlasku:)
711990 jo taaaak,já tedy make-up jo,ale dobře drží a nešpiní...jen to lehké zapraskání elektřiny,když ji sundávám..jasan,do škopku s ní...nemám sušičku,tak budu natřásat a sušit
Tenhle tejden hrozne utracim. Koupila jsem dovolenou u more na cervenec. Loni jsem kvuli nedostatku casu byla jen na prodlouzenych vikendech, tak se letos nejak nemuzu dockat :D normalne dovolenou kupujeme tak v kvetnu :)
Já dovolenou u moře kupuju v tomto čase běžně, zase je na co se těšit ![]()
razorblade A kam a kam?
razorblade Taky už jsem našla a zakoupila. Sice do Chorvatska, protože mladší syn nechce letos ani omylem letět, ale zase na samotu a do krásné vilky i s bazénem. Na celých 14 dní
. Když to viděl starší syn, tak dokonce přehodnotil svoje tvrzení, že s rodičema už nikdy nikam nepojede.
Karja na Gran Canarii mezi nemecke duchodce :D hlavne zadny diskoteky a animacni program. Jedu s mati, jeji kamoskou a jeji pubertalni dcerou. Snad z toho nezcvoknu. Ja se totiz na dovoleny chovam jako ten duchodce :D
razorblade Tak to budes spokojena, nevim, jak ta pubertalni dcera:-D
Renusatko ja na dovolenou k mori jezdim pravidelne s matkou. Jen loni jsem ji pustila se segrou, ale ona radsi se mnou, pac zajistuju i doprovodny program (pamatky atd). Ja bych s vrstevniky jet nechtela, rotoze jsem ten dusevni duchodce :D
Karja loni v tunisku se ji prej tezce splasily kladiva, takze jeji matka bude stastna :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.