Lamicka tos mela
Co jste si dnes koupili/y?
Potřebuju nový teplý kabát, takže jsem si koupila

a

Isca Ty určitě zahřejí ![]()
Emerald Skvělé to bylo, já osobně jsem byla potěšena
. Jen jsem začala bleskurychle přemýšlet, šmarjá, doufám, že jsem alespoň trochu příčetně učesaná, oblečená, neplácám kraviny atd.
.
711990 tak třeba příště ![]()
Lama_z_Lana to myslim, ze nemusis. My potkavali na VS kantory neustale, tech bizardnich situaci jsme zazili plno a bylo to v pohode z obou stran:) pak jsme i chodili spolecne do hospody, ale ve škole to byl vzdycky ucitel. HK je maly mesto, neslo tomu uniknout :))
dnes jsem si koupila hafo věcí a mám z toho špatný pocit. ne proto, že jsem je koupila, všechny fakt potřebuju. ale kolik stály. ve slevách. rukavice za 29 kč. čepice za 49. na šále bylo 129, říkám si to je dobrá cena. a u pokladny...49.
přijde mi to jako špatný, tolik by prostě nic stát nemělo. přijde mi to jako devalvace hodnoty věcí. a tam toho měli fakt úplně plný obří obchod. pak se věci fakt berou jako rychloobrátkové zboží, něco jako rohlíky. koupím, nosím klidně jednou, ani snad neperu, vyhodím. koupím nové, no proč ne, za 29 kč...
byla jsem v pátek v reserved a měla jsem podobný pocit.. koupila jsem si teda jenom jedno tričko a kabelku, dohromady za 449,- a i tak mi to bylo blbý. teda tu kabelku jsem hledala na eshopu a vypadá hrozně, tu sem ani nemůžu dát:-) ale naživo imho vypadá líp. až dám foto tak jsem zvědavá..
jinak tam teda měli pár zvláštních kabelek a na netu jsem koukala ještě mnohem víc, tam by sis mohla vybrat.. mně se jich líbí hodně, ale nestřídám kabelky takže nic pro mě
Lamicka Jojo, to máš pravdu! Proto nechápu, že jsem za celý ty roky ještě nepotkala razorblade ![]()
No, jedna taková krásná příhoda se mi přihodila zrovna včera. Když jsem si to nahatá nakráčela do vířivky a jak bez brýlí zrovna ostře nevidim, až uvnitř jsem si všimla, že sedim vedle studentky. No ještě, že ne vedle studenta
To bych studem asi už ven nevylezla ![]()
viktorka_od splavu mně se poslední kolekce reserved skoro kompletně nelíbí, od kabelek až po šaty. a co se mi i líbí, to mi nesedí. většinou hrozně divné barvy (i těch kabelek, taková...divně koňaková, divně hnědá, přitom tvary se mi líbí) ale koupila jsem si tam fakt super svetr na doma s jelenama, měkký, teplý, nosím ho pořád, a konečně (!) bílé neprůhledné tričko s výstřihem do V, jen nevím, co s ním udělalo praní, ještě se suší.
Jiná Realita to byly právě ze staré kolekce, všechny 2-7 stovek, černý s kovovými rámy, úchyty, divné tvary... ale část byla opravdu zajímavá
viktorka_od splavu tos mi neměla psát, šla jsem se tam podívat a narazila na sekci výprodej bot a teď jsem z toho v šoku ![]()
ale líbí se mi tam jedny tenisky, nemáte někdo představu, jaké jsou velikosti tenisek v reserved? nikdy jsem odtamtud boty neměla. všechny zahraniční značky mám 39, krom polských, ty mi padnou spíš 38, baťa taky 38.
Jiná Realita já si už minimálně deset let boty v reserved nekoupila, ale předtím dvoje kožený uplně skvělý sandály na podpatku.. dobře sedící tvarovaný a vyvážený na slovanskou nohu:D
a teda přiznávám, že jsem si tam koupila sukni, na webu už není, s tím, že do ní zhubnu.
já vím, já vím.
ale já fakt zhubnu!
ne že bych do ní nevešla, ale není to ono. a mně se strašně líbí. takže jsem si za 299 kč koupila motivační kus. až nastane ten okamžik, tak se vám tady v ní vyfotím ![]()
já včera,prosím,tuto šálu,kterou fakt nepotřebuju a za tu cenu už vůbec ne
ale za 1.jsem byla kde jsem byla a za 2.jsem už viděla jak ji budu kombinovat a za3.jsem zrovna na sobě měla sukni a k té se to bude mooooc hodit
Jo a taky jsem furt skenovala prostor a říkala si:...noooo,takhle by mohla být z Parfumánie...![]()
Vypravili jsme se nakoupit nějaký dětský hadříky, pročež jsem si pořídila kalhoty a dva svetry - tmavomodrej a šedivej... jo, předsevzetí nekupovat nic na sebe vydrželo přesně jen do pohledu na cenovku, páč za všechno dohromady jsem zaplatila celejch 7 stovek! a tak se to vlastně ani nepočítá (a není to žádná "paráda", že jo) ![]()
bram a taky máš dojem,ze tam nakupující chodí většinou šmrncovně a zajímavě oblečené??
bram Škoda, že jste se nehlásily ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025