barbucha
ty kalhoty jsou pěkné. Lituji, že Benetton nemá e-shop pro ČR, neb jejich kalhoty mám ráda, ovšem velikosti bývají vyprodané. A gratuluji k příznivé ceně.
Co jste si dnes koupili/y?
Kalhoty se mi zalíbily na první pohled... no cena super anžto to byl ten outlet u Ruzyně novej, chtěla jsem se tam prostě mrknout jen tak ![]()
barbucha Tam jsem ještě nedorazila ... Je tam kromě Benettonu ještě něco zajímavého? Měli v B.slušný výběr velikostí?
Velikostí pomálu, to je vždycky vo štěstí (takže je lepší nechodit cíleně
). Ale vlastně jsem si na tebe hned vzpomněla - měli tam kabáty za pětikilo!
Študovala jsem cenovku div ne s lupou páč mi to přišlo neuvěřitelný... a nemít už dva prakticky stejný vlňáky, nenechala bych to tam. Klasickej modrej a kratší šedivej... hezky vypadaly (měli i černý nějaký, a spoustu prošívanejch, po těch jsem nekoukala moc). No ale samozřejmě ne ve všech velikostech.
barbucha Díky a omlouvám se za tupý dotaz ohledně sortimentu outletu, taky jsem se mohla podívat na jejich web
.
No neni zač
Celkem žádnej zázrak, řekla bych. Na pravidelný návštěvy to není.
Lamicka Já se vrhla na paktofonika a trochu jsem ji zaskočila
. Ale dobrý...
999 tak ja se na nekoho taky priste vrhnu! ![]()
Maureen tu salu mam a zboznuju ji. Je skvela![]()
Detske rymicky se prodrazi...

barbucha Davala jsi sem nekdy fotku? Kratky sestrih? Protoze tak 3 tydny zpet jsem v COS potkala 2 krasne vonici damy, ale ptat se nekoho, jestli neni barbucha... Zlata Renata
.
Dávala, někdy dávno do outfitů. Ano, krátký vlasy.
Ale kdy jsem byla naposled u cosáků, si už nepamatuju. Jen to, že dost pršelo
Nakonec tam ale nechodíme navoněný jenom my ![]()
barbucha jo, pršelo dost ![]()
Lamicka nad tou bundou jsem přemýšlela v zelené . Nakonec jsem ale moc spokojená s perovkou z HM.
Dadoo Ja nad ti premyslela, co jsi ji sem dala :) Doufam, ze mi bude sedet, zkousela jsem mensi cislo na prodejne, ale byla mi tesna pres prsa. Jakou mas z HM, prosim?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025