Mutziputzi ja ji pred tim znala jen z DVTV. Jeji hudbu jsem pred koncertem asi nikdy neslysela a ted si ji rada pustim. Jordan s ni zpival a super. Navíc byli mili a v pohode i mimo podium.
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade buď v pohode a uži si to.Moji rodičia idú pre zmenu na SP v skokoch na lyžiach do Zakopaného.Ocino kedysi skákal na lyžiach,tak si ide zaspomínať.
A márnotratná dcéra nakupovala...
kožené Converse

a šiltovku

pecka Super oboje :-).
Stativ. ![]()

Bledule
to budou fotky..
Ounz Když´tě tu vidím, máš tu zelenou COS parku? Minulý týden jsem ji viděla na nějaké ženské, tak jsem si na tebe vzpomněla
.
999 Mám! Doufám, že se ti ženská líbila, co když sem to byla já?!
Ounz Právě že se mi líbila moc :-). A i mě na vteřinu napadlo, že jsi to ty, protože jsme po sobě koukaly :-). Bylo to v restauraci na Malé Straně.
999 teď sem se musela zamyslet, jestli sem byla minulý týden v restauraci
ale myslim, že sem to nebyla já :)
Ounz Tak ona se tam zastavila jen krátce, říkala obsluze, že jsou na procházce, a že chce svařák s sebou
. Tak jí ho tam vyčarovali...
999 tak to určitě nejsem já, já bych jedině kávu ![]()
Ounz A hlavně by ses přihlásila, ne, když jsme na sebe koukaly
. Ale ta parka je super, ta ženská byla vyšší, na rozdíl ode mě jí seděla.
999 určitě
dlouhá je dost. Já mám 172 cm a je to tak tak..
Šest sazenic růží. Ach..![]()
Ounz A hlavně by ses přihlásila, ne, když jsme na sebe koukaly
. Ale ta parka je super, ta ženská byla vyšší, na rozdíl ode mě jí seděla.
Uz dlouho premyslim, jestli bych mela odvahu se k nekomu odsud prihlasit. Pred casem jsem zbabele prchla, ale uz si nevzpominam, kdo to byl. Jednou jsem na ulici potkala 711990 a malem jsem ji rekla ahoj, proste znama tvar ![]()
Lamicka A to ja jsem se jednou prihlasila. Naopak mi to prislo vtipny.
Emerald a v pohode, jo? :) Ja jsem dost komunikativni, rada se pobavim s kazdym, tykam si s reznikem i pani v pekarne :), ale parkrat jsem se spalila. Treba jsem s nekym chodila 2 roky kazdy tyden cvicit, pak jsme se potkaly na horach na chalupe a pani nechapave koukala a bylo to dost rozpacite.
Lamicka V pohode, i kdyz je fakt, ze jsem dotycnou ( timto ji zdravim ) zaskocila. Ale co, vzdyt o nic nejde.
Lamicka To je ještě takové roztomile rozpačité
Ja poslední dobou začínám potkávat v takových lehce bizarních situacích svoje studenty a to se pak cejtím rozpačitě celkem dost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025