razorblade jó, já jsem měla dvojky z TV od 6.třídy až po maturitu. Dost to v sobě mám - jak jsem se bála pádu, ale přitom se snažila. Já učim HV a nikdy by mě nenapadlo známkovat děcka za to, jestli umí nebo neumí zpívat - nebo jestli mají nebo nemají rytmus nebo sluch. Známkuju, jak pracujou, jestli se snažej. Zajímavý je, že tohle mají hlavně ti tělocvikáři - tu tendenci hodnotit talent, nikoli snahu. Žádnýho TV flejmu jsem se nikdy neúčastnila, tak si to neodpustím :D.
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi Tu novou verzi neber, je fakt nudna. A co ta Aura tehdy? Ta se ti libila, ne? Tak to si radsi kup tu.![]()
razorblade Tělákovej flame byl minulý týden :-) a myslím, že jsme se docela vyčerpaly. Pozemkovej a dílnovej flame už tu taky byl, tak se to už asi neuchytí. A taky nikdy nepochopim jak na základce ve výchovách můžou hodnotit talent... viz ta hudebka. Nebo výtvarka
takhle demotivovat děti je hrozný.
A vlastně nejen děti :-) Mě před lety ex řekl, že zpívám hrozně a ať to radši neprovozuju. Do té doby jsem zpívala docela obstojně, ale tímto jsem se sekla. Loni jsem byla s přítelem na horách, trochu se cinkla červeným vínem a zpívala celou noc - s pochvalou od všech muzikantů co tam byli. Joooo, traumátka.
Luna ja se asi vratim k Nuxe, tou Aurou jsem se parkrat strikla a po chvili mi bohuzel smrdi jako skoro vsechno ostatni
No ta moje trojka z rodinky byla prave přesně za tu snahu, nikoli za talent
a jakoze dvojka z telaku zkazila vysvědčení-to vám muzu rict, ze ta trojka v půlce osmičky, kdy se to počítalo do přijímaček a melo se za to, ze dítě s trojkou nemá na střední škole vůbec co dělat, to byl celkem mazec, doma mě malem roztrhli vejpul...
Potrefenáhusa tjo už nevím co jsem dostala na vysvědčení, asi nic tak zajímavýho, ale nezapomenu na trojku co jsem vyfásla ze štupování fusekle
a to jsem se tak snažila! měla jsem to na tom hříbku uplně předpisový.. akorát sem za ty dvě hodiny stihla té ďoury předpisově vyplnit jenom polovinu![]()
jo a ještě dvojku z obalování řízků, ta byla teda asi za drzost, páč když jsem nastavila vajíčka trochou vody jak jsem byla zvyklá z domu a ostatní holky zas jinak (mlíko pamatuju a bylo tam toho víc), tak já jediná měla tendenci se ještě hádat![]()
andulka01 jj, ja mam taky traumatka i z dospelosti. zrovna nedavno jsem pred otcem rekla, ze bych pristi rok, az uzdravim ruku, chtela po 15 letech zkusit zase vlezt na lyze. no, misto, aby me podporil, zacal vykrikovat, at mu dam vedet kdy a kde, ze pozve televizi... to ma clovek chut hned vetsi. a takhle je to u nas se vsim. nasi mi nadavaj, ze jsem tlusta a ze se sebou mam zacit neco delat, ale kdyz reknu, ze chci zkusti nejakej sport, tak se mi zacnou vysmivat, ze jsem nemehlo a jen se poranim![]()
razorblade lyze nezapomemes, dnes je to na tech carvech jednodussi nez kdysi, vsude lanovky, takze odpada stres z vleku a pujcovna pod kazdym kopcem. Vyraz.
I kdyz zrovna ja na lyzich spis nabiram nez hubnu a to si ani nemusim davat bombardino. ![]()
razorblade achjo. To je podpora.
razorblade Hahaha, mne se tlemili taky, jako koleckovy brusle, kdyz jsem si koupila,tak z toho mel tata malem mdloby. No jo, jenze ted jsou stary, takze se smeje kdo komu? Uz mam munici na vraceni, kdyz ho obcas napadne jit hrat hokej s o 30 let mladsima klukama. Na lyzich jsem stala, na zakladce, na stredni a pak v 25 a dobry, sjedu modrou a cervenou, nebojim se, ze sobe nebo nekomu ublizim. Smele do toho.
razorblade jako ono to zni jako strašná prdel, ale rodiče, potažmo otcové, tvořej dcerám z podstatný části sebevědomí, pak tady člověk čte od krasnejch schopnejch a chytrejch zenskejch, jak jsou ošklivý, nemožný, nepoužitelný...
listky na trajekt do Washingtonu, bude Port Angeles asi na chvilku, ale hlavne Port Townsend, na case vypadnout zas. Jo a kousek na jih odsud mela Betty McDonald tu slepici farmu. MP Marge nebyla jsi tam nahodou, v PT? Ze bys nahodila nejakej tip na restauraci treba!

Potrefenáhusa Vážně? Já jsem s otcem nevyrůstala (železná opona), ale od mala mě má sebevědomá matka a její rodiče, hlavně děda, podporovali ve všem. Z dospělýho pohledu zpět i v naprostejch kravinách. Já to pak dělala i u svých synů. Ale v mužově rodině to bylo jinak. Občas mu ujela nějaká vzpomínka ze které mi bylo zle. Třeba ta, jak se asi ve třetí třídě učil anglický slovíčka a jeho máma (ovládající samozřejmě pouze češtinu) se pokaždý po něm pitvořila a posmívala se mu
.
razorblade Ale teda fuj... od rodičů bych čekala větší podporu. Ale jsi dospělá, dělej co potřebuješ, na nikoho jinýho nedej. A lyže se fakt nezapomínaj, ideálně si na začátek vem instruktora, to ti dá ohromnej základ. To půjde :-)
Mě se otec posmíval do mých dvaceti. Když odešel, začala jsem dělat ty samé sporty co on a ve finále jsem v nich často mnohem lepší. Řekla jsem si "tak teď koukej, co se umim naučit". A asi by fakt asi čuměl, kdyby věděl kam až jsem se dostala a co všechno vyzkoušela.
Potrefenáhusa JJ, legrace, legrace, ale otcové se na sebevědomí svých dcer umí velmi nepěkně podepsat... Doteď když o sobě pochybuju si to musím rozdělit na a/ to je čistě moje chyba a b/ nemysli na posměch, je to dávno. Otec byl ze mě hrozně zklamanej - místo kluka dostal neduživou, ošklivou a bojácnou holku. Dodnes se s tím vyrovnávám a spousta toho prostě smazat nejde.
0zero7 To je krásný :-) jak dlouho to trvá, ten výlet?
andulka01 trajektem jsem z Vic v Port Angeles za hodku a pul necelou, takze je to kousek. Vylet bude pa-ne.
razorblade po tydnu na lyžích jsem vždycky přibrala, to jsou vždycky špecle a kaiserschmarny a hirschguláše a hruškovice i s tou hruštičkou ... už aby byl březen! A lyžovat jsem se po letech učila někdy kolem 40, na Černé hoře na takové skoro cvičné louce jsem odposlouchavala, jak instruktoři dirigovali dětičky. A vlekař u pomy mi po asi třech hodinách, kdy kvůli mně asi 4x zastavovali vlek, povidá No vidíte paní, jak už vám to pěkně jde!
0zero7 to je krása, ty hory vzadu!
0zero7 Kdepak, ja byla na Vashonu a ten je mnohem vic na jih. Ale tam musi byt krasne vsude ![]()
Kokoska To je Mt. Baker, ten vidim skoro z domu tady, pres vodu je to kousek, tak si ho priblizim jeste. Takhle to mam od nas. A PT ma fajn architekturu, cihlova klasicka main street, tak asi hotel tam.. snad nebude moc kosa...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025