Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Potrefenáhusa
38562 příspěvků moje polička 04. února 2019 12:36

Ounz po švédsky bedne ožívá další trauma!!!

Offline Ounz
20432 příspěvků moje polička 04. února 2019 12:39

Potrefenáhusa  koukam, že tu budu za chvíli za buřiče..

Offline Sweet Potato
39986 příspěvků moje polička 04. února 2019 12:55

Potrefenáhusa Ještě ji mám schovanou...snad i na tu bednu jsem byla šikovnější

Offline Sweet Potato
39986 příspěvků moje polička 04. února 2019 12:56

Potrefenáhusa Ještě ji mám schovanou...snad i na tu bednu jsem byla šikovnější

Offline slniecko admin
19491 příspěvků moje polička 04. února 2019 13:08

Potrefenáhusa jé, toto bola pecka!!! Teda ja som mala asi slovenskú verziu, pevne dúfam, že je ešte niekde schovaná. Dodnes si pamätám na vychytávku s názvom "rýchly vlašský šalát". Začínala vetou "cestou z práce, alebo zo školy sa zastavíme v obchode a kúpime pol kila vlašského šalátu". A potom podrobný popis, ako ho umiestniť na tanier

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. února 2019 13:38

slniecko Ale to je nanejvýš praktické.

Offline slniecko admin
19491 příspěvků moje polička 04. února 2019 13:42
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. února 2019 13:42

Potrefenáhusa Myslíš někoho, kdo v pracovní výchově upletl 2cm šály a doma mu to maminka vypárala a upletla znova 4cm? A s. učitelce sly oči šejdrem, protože jsem to dělala všechno obráceně?

Offline Potrefenáhusa
38562 příspěvků moje polička 04. února 2019 13:47

Bledule já to nerada přiznávám, ale v pololetí v 8.tride jsem měla na vysvědčení trojku z rodinné výchovy, kde se tohle vyrábělo, a to jsem měla během toho pololetí měsíc ruku v gypsu - rict mi tenkrát někdo, ze pletení bude jednou moje nej nej hobby, tak se fakt uprimne zasmeju 

Offline Kokoska
34447 příspěvků moje polička 04. února 2019 15:39

Potrefenáhusa Já jsem začínala plést někdy tak v 5., 6. třídě a když jsme si jednou na pracovní vyučování měly přinést jehlice a vlnu, tak jsem byla natěšená, že jako ukážu, že to umím. Ovšem pak se vytasila spolužačka s rozpleteným krajkovým ubrusem a moje hladce-obrace bylo tááákhle mrňavý!

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 04. února 2019 16:10
Reakce na Mutziputzi:

Mi poslali místo tohodle to druhý a já nevim jestli se mi to líbí nebo ne hergot, spíš ne, když se tady vypisuju, samozřejmě, ale já jsem líná cokoli vracet¨

​Však som sa aj čudovala, že na Notino majú tú verziu z roku 1992. Škoda, mne už ten pôvodný tiež dochádza a veru nie je ho nikde. Druhý nebrať, môj názor, nemá s tým prvým nič okrem názvu spoločné.

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 04. února 2019 16:12

Bledule Mít všechno obráceně je ta lepší varianta... Když maminka učila plést mě, nikoho doma nenapadlo, že by nebylo od věci modifikovat postup pro leváka. Takže 10 oček hladce hladce trvalo nekonečně dlouho Příčina mi došla až po letech

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. února 2019 16:13

Daridari No prave, ja jsem podle fotky i nazvu objednavala tu prvni, ta nova je starobabska nuda

Offline whiskas
20859 příspěvků moje polička 04. února 2019 16:15

Mutziputzi  nechápu, proč nabízeli tu první verzi. Vrátila bych jim to. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. února 2019 16:35

ISON  Mamka se kvůli mně naučila plést levou,  jen ta učitelka to nedávala.  

Většinou nemám problém si všechno zrcadlově otočit,  ale Potrefenáhusa , pletení se mým koníčkem opravdu nestalo.  

Offline andulka01
12774 příspěvků moje polička 04. února 2019 16:43

Potrefenáhusa trojku z rodinné výchovy??? To učila zase nějaká nedoceněná, ne? Jako dílny, pozemky a rodinná byly peklo, ale horší než za dvě z toho snad nikdo nikdy neměl...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. února 2019 16:47

whiskas no asi se premuzu, z principu

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. února 2019 17:12
Reakce na andulka01:

Potrefenáhusa trojku z rodinné výchovy??? To učila zase nějaká nedoceněná, ne? Jako dílny, pozemky a rodinná byly peklo, ale horší než za dvě z toho snad nikdo nikdy neměl...

​my jsme na ZŠ jeden rok dostali nedoceněnou krávu na tělocvik. nebyli jsme úplně sportovní třída a jedničky jsme dostávali od předchozích učitelů z lítosti. tahle najednou přinesla nějaký tabulky a začala nám známkovat výmyk a stojku na žebřinách, kterou jsem odmítala dělat, protože jsem z ní měla panickou hrůzu, že se pustím a spadnu na hlavu (ani teď by mě to nikdo nedonutil udělat!), takže jsem dostala dvojku z těláku. čůza mi zkazila vysvědčení, kde jsem jinak měla samý jedničky. bylo to tehdy poprvé a naposledy, co moji rodiče vlítli na někoho z učitelů a sprdli ho. v dalších letech pizdu naštěstí z postu tělocvikářky sesadili, protože se ukázalo, že neumí nic jinýho, než ten výmyk a stojku :D (doufám, že tím nevyvolám oblíbenej tělákovej flame:D)

Offline Kokoska
34447 příspěvků moje polička 04. února 2019 17:19

razorblade já jsem už na gymplu odmítla udělat přesmyk na bradlech, nebo jak se tomu říká. Člověk visí na břiše přes horní břevno, jednou rukou se drží tam a jednou toho nižšího a má se přešvihnout a doskočit na zem. No tůhle, život mám jen jeden. Ale učitelka to vzala dobře, žádný řeči ani snížení známky se kolem toho nekonalo. Dvojku z těláku jsem občas měla i mezi samýma jedničkama, ale já jsem byla (a jsem) hodně pohybově nenadaná. 

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 04. února 2019 17:24

Mutziputzi za tie prachy môžeš mať hocičo iné, čo Ti ulahodí nosu, nie to, čo sa omylom k Tebe dostalo. 

Nič podobné, ako pôvodnú verziu D&G nepoznám a zrejme ani neexistuje, ale  skús sa zamerať na to, čo sa Ti na nej najviac páčilo....či to boli aldehydy alebo tá živočíšnosť, prípadne  určitá starosvetskosť v tej vôni.