nellielovett
jsem na ni opravdu zvědavá. A držím palce, ať džíny padnou. Já už objednávání kalhot on line vzdala, nikdy to neklaplo. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas na vrásky zaberá tuk v tvári, Spolahlivo, odskúšané ![]()
Síce to má iné nedostatky, ale tak aj velká r..ť vie očariť![]()
whiskas uvidíme. :-) Nedávno jsem si jedny Zara džíny objednala, ale nevšimla si, že maj nízký pas a ač jinak seděly dobře, tak jsem je musela vrátit.
Janulik03
A v nejhorším schovat. Tvář nikdy.![]()
Sweet Potato no potom to už neschováš. Aaaale ono to obdobie raz musí skončiť, nie? ![]()
Mutziputzi mimický vrásky okolo očí sou hezký!
tyjo, tak s tímhle polštářem by naše kočky udělaly krátkej proces
závidím ti vychovaný zvěřivo..
whiskas mne celkom prekvapivo dobre zaberá pomerne cenovo únosný Anti Age Global od Yves Rocher, ale ako teraz postupne sa snažím prejsť na cruelty free, tak hľadám ďalej. Zatiaľ vyzerá celkom únosne očný krém od Apotcare ( wendulka ďakujem za vzorku!!!) a spolu s tým omorovicza krémom som si nabrala nejaké ďalšie vzorky z ingredients. V tomto je tá ich vzorková služba strašne super, 5 vzoriek za 10 € a nevyhodíš prachy za celú tubu, ktorá nesadne.
Ounz no ehm, neviem či su vychovaní, alebo ho budem schovávať. Za také prachy poletia na mráz, mrchy, ked to skusia. ![]()
Janulik03 ono je tohle motání teď docela in, návodů na pletení v tomhle stylu, hlavé takový ty závěsný sítě na květiny, toho je plnej insta..přijde mi to vtipný, jak se některý věci opakujou. Vídala sem to v jednom okně už před dvaceti lety ![]()
Já jsem hrozně krásná a hubená, úplně akorát, klidně bych teda prej mohla ňáký to kilo přibrat, možná třeba i dvě, ale už vopatrně, to mi s ksichtem asi nepomůže![]()
Ounz my sme to doma mali, tak som dokonca aj vyhrabala závesy na kvetináče do zimnej. Aj od mamy sieťovky som našla na povale. A táto baba robí strašne krásne tieto sedacie vankuše. A tak si to bud nechám, alebo to posuniem dcere do izby, malý ked sikreslí, tak rád sedí na zemi a toto by mu trošku ten malý zadok izolovalo.
Mutziputzi ty si vyložene na tu štihlost vysadená, tak by si z toho mohla aj ochorieť, keby si sa zaokruhlila. Nie že by ma to tešilo, aká som, ale ked si má človek vybrať, beriem čo je lepšie.![]()
Mi poslali místo tohodle to druhý a já nevim jestli se mi to líbí nebo ne hergot, spíš ne, když se tady vypisuju, samozřejmě, ale já jsem líná cokoli vracet
¨

Ounz Drhat jsme se učily v kroužku šikovných rukou.
Že bych to oprášila?
Janulik03 ovšem síťovky! ![]()
Sweet Potato no hele, na insta to frčí, natoč tutoriál!
Ounz jo jo
. Ale zas narvala som do nej mlieka a ešte pivo a mala som bolavé prstečky
Tie uši su drsné.
Janulik03 já mám doma jednu ještě co máma koupila kdysi a zapomněla na ní. Tak sem ji uchvátila úplně zánovní a ta má ucha kožený..super
Ounz to je super
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025