koupila jsem si ten skin food light od weledy a i ten mi přijde strašně hutnej, to ten klasickej musí bejt jak krém na boty
Co jste si dnes koupili/y?
Garfie čistě vanilková hagen je dobrá, ale!
vanilková HD je moje nejoblíbenější, a to mimo HD ji nijak neoblibuju. následuje strawberries and cream.
zaplaťpámbu za ty akce! :)
mitford sister a oříšková je gut
ZAS????????????![]()
Janulik03 a jogurtova!
koupila jsem si ten skin food light od weledy a i ten mi přijde strašně hutnej, to ten klasickej musí bejt jak krém na boty
Je, já jsem si ho koupila asi před půl rokem a moc jsem ho neocenila. Občas na ruce ho používám... ale i do toho se musím nutit, jak špatně se to rozetírá...
moonlight jako já ho užiju, ale ne na obličej a znova už ho asi kupovat nebudu
Ounz výbornou jogurtovou zmrzlinu maj v Yobaru, akorát jak si to člověk točí sám a může si k tomu přihodit i serepetičky nebo ovoce, stojí to většinou jednou tolik, co HD
Potrefenáhusa já ho teda mam jako denní ne u sebe doma a jako noční ten klasickej, musim říct, že po jejich použití mam pocit že vypadam líp než když se pajcuju Shiseidem doma
Potrefenáhusa no tyhlety selfservisy na zmrzku sou dost rizikový!
Potrefenáhusa a hydratuje trochu? To ten hutnej moc ne a já bych potřebovala..
Mutziputzi na mně je to strašně hutný, já nerada takovej ten pocit, že se pod krémem potim a tady pod tim se potim dost intenzivně
Ounz ešte že idem dnes nakupit na oslavu. Vezmem to zaradom, všetky príchute. ![]()
Potrefenáhusa mně ten light přijde naopak málo, ho ještě domazávam tim klasickym
Mně spíš přijde mastnej (vyživovací?) než hydratační
Potrefenáhusa no ten klasickej je hodně výživnej, já potřebuju tu hydrataci..
Janulik03 o akorat tu jogurtovou maj jen těch malejch kelimcich..
Ounz jak jsem psala, mně fakt svědčí...na druhou stranu uznávám, že já jsem obecně totál bezúdržbová
Mutziputzi já ho používam na ruce, to se snese..dík..
Ounz na ruce jo. A já se přiznám, že jsem si ho koupila na odřenej ksicht po brutální rýmě, a to asi taky dobrý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025