A u nás v Lidli nemajú HD,v Bille nič moc prichute,tak som kúpila na skúšku nejakú B&J so slaným karamelom
Co jste si dnes koupili/y?
Garfie čistě vanilková hagen je dobrá, ale!
Garfie jasně, mně právě přijde, že je dost dobrá na to, aby se dala jíst i samotná, ale samozřejmě další přídavky jsou možné ![]()
Janulik03 ty jsi výborná teda
Zarinya Vypadá dobře, pak napiš (pokud ji teda koupíš). Jinak o tom velkém generátoru mluvil někdo ještě na MP (tuším Giulietta?), že sice žehlí perfektně, ale té páry je na normální žehlení tak moc, že ty věci musíš nechat ještě chvilku pověšené, aby doschly, což je-když žehlíš normálně koš prádla-prakticky neproveditelné...
Mám parní generátor už cca sedm - osm let a velká spokojenost. Páru si můžeš korigovat podle potřeby, košile nechávám opravdu na ramínku doschnout, aby pěkně držely tvar. Ale já jsem trochu pohodlná - co jednou nastavím, nerada měním. Tady nastavím na maximum a nic dál neřeším. Pravda, choulostivé a hedvábné věci jen ta " přelítnu " ,:)
U nás v Lidli tiež HD nemajú ale ukoristila som posledné balenie orechov v mede a soli, to je tiež pekne zlo ![]()
A prodávaj taky HD nějaký hodně ovocný? Vaniková mi moc neříká, slaný karamel je fajn, ale udělaly jste mi chuť na nějakou hutnou smetanovou ovocnou ale ne moc sladkou. Existuje vůbec něco takovýho?
andulka01 Ovocné mám raději sorbety, ale třeba takové mango a malina je fajn.
Garfie To já v létě taky, teď bych fakt dala něco smetanově krémového, ale přílišná sladkost mě trochu děsí. Mango je fajn, není malina trochu chemická?
Asi zajedu k italům pro krvavé pomeranče a udělám doma zmrzku od základu.
edit: píšu jak hotentot
andulka01 Ona je to kombinace mango+malina, takže je to jen takový podtón. Jinak HD má takovou tu testovací sadu :-) 4x malou zmrzlinu i v ovocné verzi, tak možná můžeš vyzkoušet to. Jinak mám pocit, že u nás je v prodeji jen zlomek příchutí :-(
Garfie Ajo, koukám na to, díky moc. No prostě zítra někam půjdu, koupím HD (vidím to na borůvkový) a večer si zaprasím v posteli a nějakým filmem. Dneska ne, to by bylo strašný klišé :-)
U nás v Lidlu měli jen tyhle tři - Slaný karamel, jahodový cheesecake a vanilka s makadamem. Ta vanilka je tak nějak o ničem. To makadamové je takové.. jak karamely, sladová chuť. Jako sním to, ale že bych si extra pochutnala..
Minule jsem měla čokoládovou stracatellu a byla super, kvantum křehoučké, křupavé hořké čokolády. Jak stračený nemusím, tohle bylo skvělé.
jste mě tak zblbly, že jsem ten slaný karamel koupila, i když jíst to nemůžu.. ochutnala jsem, tak asi bych to snědla no
každopádně to tu bude asi ležet dlouho, chlapům nejede vůbec
viktorka_od splavu Ty jo, u nás padly za poslední týden tři
Já se na ně naučila v Japonsku, prodávají tam úplně neuvěřitelné příchutě, třeba černý čaj (zelený asi nikoho nepřekvapí), fazolovou, dýňovou a tak...jo a pak jednu specialitku pro Sweet Potato, ale tu jsem neochutnala.

Garfie já si udělala vlastní, ze šlehačky, mražených malin a xylitolu
(zmrzlinu fakt miluju bez ohledu na roční období:-) brambůrková tyyo:-O
Chvilku jsem uvažovala, jakou chuť asi může mít xylolit...
Garfie Jako správný kanibal bych neodolala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025