Garfie muzes mi kouknout kolik watu ma ta tvoje?:-)
Co jste si dnes koupili/y?
Garfie ano písala to Guli a ja som si na to zmyslela nedávno, kde som kupila parný čistič a nadšená išla drhnut sprchový kut. Celá kupelna bolo o chvilu plná pary. Ale výsledok stál za to.
Mám tento

Zarinya 1500W
Garfie ufff tahle ma jen 1300w![]()
Dnes dopoledne jsem poctivě proslídila Arkády s tím, že chci utrácet, ale nenakoupím cokoliv, což teda taky dovedu.. Dojem : hadry, hadry, hadry. Po třech hodinách jsem s nepořízenou odjela do Dejvic, kde jsem si v Bille koupila již druhou HD tento týden a sežrala jí celou na posezení.
Zarinya Hmm, viděla jsem :-( ale podle D-testu by to mělo stačit, zkus si to pročíst. Já navíc tu moji koupila taky v nějaké akci kolem 1600,- jinak je dost drahá.
stes To ráda slyším, já jich včera koupila 5 v akci v Lidlu a jedna taky hned padla ![]()
Garfie diky.:-)
stejne je nejlepsi zkusenost,takze se obetuju a v sobotu kupuju.![]()
Garfie no ty teda nejsi troškař![]()
stes Tak víš jak, poloviční cena-dvojnásobný požitek ![]()
Garfie no bodejť
Garfie pokial sa ZAS bavíte o zmrzline, tak len pripomínam, že ma to štve. ![]()
stes já jsem tam dnes dopo chodila taky a dojem mám úplně stejný. HD jsem ale nekoupila, to musím napravit, to je moc dobrý nápad :)
Janulik03 Jestli ty nepotřebuješ něco sladkého (studeného)....![]()
Janulik03 pokud je to HD, tak to muzou jist lidi kolem me po kyblech a je mi to jedno, mne nechutna. Mandlovy Magnum, to je jina.
Janulik03 ano. ZAS. omlouvám se, že jsem s tím dnes začala :-)
bram těch já mám plno![]()
stes já dnes po obchodech nelitala, ale HD jsem koupila v Lidlu dvě. Začala jsem vanilkovou s makadamy a naštěstí jsem koupila ještě i slaný karamel. Jako sním tu první taky, ale opakovat nebudu. Nechala jsem tam jahodový cheesecake. Asi se při něj stavím zítra.. ![]()
Dadoo jahodovej cheesecake je hodne sladkej, až moc
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025