Potrefenáhusa ja som zas kupila na jazvy BI Oil a je dobrý aj na ruky.
Co jste si dnes koupili/y?
Vyzerá to tak,že všetci nakupujú a jedia iba zmrzlinu ![]()
Tak jsem si dneska musela koupit úplně poslední kelímek HD jahodový chesekake, ktery na mě smutné civel z mrazáku a volal Chcete mě?
Zato tu vanilkovou s makadamy se dojíst vysloveně nutim. Přece to nevyhodim, že
tak ještě zítra..
Potrefenáhusa a ked sa tu o tom bavíte- ktorý je dobrý hydratačný? Niečo hladám a neviem, všetko mi pride mastne
Poniektore z vas uz nemam rada ![]()
zozrala som sama cely kelimkk zmrzliny a mam odraty jazyk a asi mi bude zle.
Hrdo odchadzam stredom.....,,,,,,,,
Janulik03 a to si vzdorovala od pondelka
.. To byl zbytecnej boj, predem prohrany.
Postupne jsem si v hmku nakoupila sest kusu Tohohle tricka v ruznejch vzorech. Prvni jsem si koupila, ze ho budu v zime nosit pod svetrem, jsem z nej ale tak nadsena, ze jsem koupila pet dalsich v ruznych vzorech a chci je nosit na jare a v lete. Jsou z moc prijemne bavlny a i po vyprani furt drzi tvar. Za tu cenu je to neuveritelny...

Ounz Mutziputzi Potrefenáhusa me vyhovuje ten skin food maximalne, hlavne ted jak je chladneji, ten light ani nemam, normalni verze se mi vsakne docela, pouzivam ho i rano, dnes jsem dala trosku tekutyho makeupu doprostred obliceje a cau (na krem)
Ale mam fakt hodne suchou plet, tak si uplne libuju. Na ruce je bezva. A jo, je fakt konzistence krem na boty.
razorblade me to haze chybu ten odkaz
razorblade a už nejsou ![]()
0zero7 On mastnej je,o tom žádná,ale moje plet' ho vychlastá snadno ![]()
rozarka no moje taky prave, raz dva a je fuc, na rukou obzvlast, fakt ho muzu dost teda
razorblade a je prusvitne? je tenke ? sedi velikost?
to sede bych uzila
prďola Díky, já tam měla jenom to jedno bílé, v jedné, té bílé barvě.. Nerozumím, nechápu. Díky moc ![]()
Dadoo není zač!
když jde o utrácení, vždy ráda pomůžu ![]()
Candance praveze prusvitne neni. Tenke je, sle zas ne tak, aby nedrzelo tvar. Jednobarevny mam jen takovy bezovoruzovy, ostatni mam s puntikama, pruhama a srdickama a to srdickovy a bily puntikovy jsou trochu tuzsi.
edit: jo a velikostne je trochu vetsi a volnejsi. Ja mam vel. 44/46 a mam Lko, XL uz se mi zdalo prilis plandavy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025