Zarinya jjo tak dík ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi Aha, konečně je mi to jasné - vlasy, tedy účesy, trendům podléhají, ale soudní lidé ne! Napsat to takhle rovnou, bylo by tu o několik stránek míň ![]()
Janulik03 ty šaty jsou divné, umíš to líp!
Mutziputzi Aha, konečně je mi to jasné - vlasy, tedy účesy, trendům podléhají, ale soudní lidé ne! Napsat to takhle rovnou, bylo by tu o několik stránek míň
ale presne toto Mutziputzi psala hned, myslim jako druhy prispevek. ![]()
Janulik03 Uka, nebuď srab!
Kokoska pozberám sa zo zeme,kde teraz plačem a kopem nožičkami ![]()
Zarinya nojo, tak holt mám delší vedení a ještě k tomu nedávám pozor. A asi nejen já.
Kokoska No děkuju, tak jsem to myslela no, že jako chodit někam pro inspiraci jaký jsou vlasový trendy bez ohledu na svuj základ a ksicht je nebezpečný, hergot já mam projev poslední dobou!![]()
Janulik03 Hele, kdybych sem dávala svoje fotky, asi bych se uplakala :D Musím jít k účetní, tak doufám, že když se vzchopíš, necháš to tu viset aspoň do odpoledne, abych o nic nepřišla!
Mutziputzi Zarinya No vždyť jo už! ![]()
Kokoska jsem pomala zas no ![]()
Kokoska máš čas, dnes to nebude, ale ked už sa odhodlám, tak ti dám vedieť, neboj, nenechám ta o to prísť.![]()
Zarinya tak to co citujes snad plati pro vsechny trendy, ne jen v ucesech. pochybuju ze by tu nekdo potreboval vysvetlit, ze ze soucasnych modnich trendu si kazdy musi vybrat to, co jemu osobne sedi
viktorka_od splavu ale to byla reakce na vlasy.
viktorka_od splavu jinak nerozumim proc mi to pises, jestli se to ukazalo jako reakce na tebe tak nebyla (jen si tam zminena )
Ja to postovala pro kokosku.
Janulik03 hele já nevím.. Nevypadá v nich špatně, to rozhodně ne, ale.. Moc ti sluší vlasy. Taková šik baba ale unese i ty šaty. ![]()
Zarinya protoze tu debatu jsem vyvolala ja:-))

tzn ze se vlasu “netykaji trendy” je pravda nebo neni? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025