Dadoo heej, to bola velmi pekne vykorčulovaná odpoved. Nie si ty náhodou učitelka? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu a pak bylo to Co sem postovala ja.Takze debata o vlasech....
Inak práve vošiel do kancelárie jeden kolega ja som sa postavila že mu podám čo potrebuje a pán sa zakoktal, chvílu zíral, prehltol a potom že no teda ty máš ale šaty.
Asi to nebudem brat ako lichotku ![]()
viktorka_od splavu tak asi píšu fakt jak tatar no, to že nemáš vlasy, který zrovna frčí je to na co jsem reagovala, ty má, v případě soudnosti, totiž každou chvíli někdo jinej....no todle je taky nesrozumitelný no, nic prostě, to je jak s tou Martou Novákovou co vedu boj vedle, nic pregnantního ze sebe už asi nedostanu!!![]()
Janulik03
neni nad uprimnost:-) jesteze tebe to nemuze rozhodit
ja v tomhle souhlasim s Mutziputzi ,protoze sem se do toho vlozila ac to jinak moc nedelam,.
Tak urcite jsou trendy ale nemeli by se slepe kopirovat.
Ja mam stejny uces asi 17let barvu 30.
Ja mam stejny uces asi 17let barvu 30.
toho bych chtela docilit. barvu uz jsem vychytala, jen musim doladit strih a delku.
Lamicka +/- 5cm![]()
Janulik03 U tebe každý outlook pozvednou tvoje suprový boty, prostě podpatek udělá hodně.
Ale šaty by se mi asi nelíbily na nikom.
Zarinya noo tvoja farba je užasná. Ja ju mávam s prestávkami tiež už dlho, len účes nevydržím mat rovnaký. A trendy vo vlasoch som teda kopírovala. kučery ako Gombitka, učes a la Makepeaceová,.......
Janulik03 taky mivam obcas nutkani zmenit uces, ale pak si radsi napocitam do deseti a uklidnime se.....![]()
Trendy urcite jsou ale ja menit uces budu vybirat spis z toho co si myslim, ze by mohlo sluset, ne slepe trend, Vlasy sice zas narostou, ale je to vec docela dlouhodoba takze se radsi do zadnych vetsich akci nepoustim.![]()
Zarinya no moje oškubanie nebola teda reakcia na žiasny trend (taký nie je) ale ked som videla tie biele vlasy v kombinácii so stávajucim strihom. príšerné nutkanie s tým niečo urobiť. Okamžite! Tak som urobila a som max spokojná. Zatial
Janulik03 ja z toho jit na kratko az tak stach nemam. (Taky mi to hrozi s touhle barvou to muze byt raz dva ),ale pokud to neni nutne radsi neriskuju. :-)
Odrustani je hrozny opruz.
Kokoska ha, Majku z hurunu nosila moje matka kdysi! Až teď se mi to ale spojilo..
Aj ja! Ale mala som 6 rokov, tak to ma snáď ospravedlňuje...
mně se zdá, že ti na šatech nesedí hlavně délka (a řekla bych, že se nehodí k těm kotníkovým botám, byť jsou samy o sobě pěkné - ale možná je to právě tou délkou). ale foto z boku dost zkresluje.
Taky se mi k tomu nelíběj boty. Ale marně přemejšlim jaký by se hodily... možná i s kozačkama by to bylo lepší ![]()
Janulik03 nez s kozackama by ty saty mozna byly lepsi takove rozevlate letni, se sandalkama.. to ale asi material neumoznuje![]()
a abych furt jen nekrafala dnes jsem se v poklusu stihla vyfotit, volam jaro a mela jsem v umyslu vytahnout uz polobotky, ale nebyl cas:-/

viktorka_od splavu jednoduchost Ti slusi:-)
uz mas ten sampon JF?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025