nellielovett haha, pekne. Me se libi moc i ten letni, ale nevydrzi!
Co jste si dnes koupili/y?
0zero7 který myslíš?
Proč zrovna účesy by měly nepodléhat módě? Kolem r. 1980 byla rozhodně módní trvalá s "okapem" vpředu, pamatuju si to moc dobře. A předtím podtočené vlasy a la Majka z Gurunu :D
Kokoska Módě snad podléhá všechno,ne
?
A co teprv "tupý střih"! ![]()
A hele, třeba takový pěkný osmdesátky...

Kokoska ha, Majku z hurunu nosila moje matka kdysi! Až teď se mi to ale spojilo..
Tak zrovna "vlasy, který frčí" podle mě nejsou, vlasy jsou buď OK nebo děs, ale trendy se jich netýkaj
rozarka tak Mutzi tvrdila, že ne, ale možná jsem to jen špatně pochopila ![]()
Kokoska Mutzi chtěla rozproudit debatu coz se ji povedlo. Jinak by takouvou blbost snad napsat nemohla. Kromě klasiky kratky vlasy jako Erbová kde neni nic mozny změnit se mění všechny.
Janulik03 proč na chvili... Sluší ti.
stes ja jsem teda presne opacneho nazoru, podle me janulik dost ublizuji
Janulik03 tedy šaty asi ne, ale ten účes ti fakt moc sluší
Zarinya díky za referenci :-)
rozarka tak Mutzi tvrdila, že ne, ale možná jsem to jen špatně pochopila
to jo, myšlenka byla taková, že jenom blázen módním trendům u vlasů slepě podléhá, když bude super IN účes ala Erbová například, ne děkuji, neinspiruji se ani nepodlehnu, nejsem společenský sebevrah...
Ono mala som šaty v práci a vzbudili tu velké reakcie.
Od vety ty si si nechala župan? až po jéj tie su krásne.
Viac prevažovali tie reakcie rozpačité ale mne sa páčia.
Janulik03 Magráta jeste dodam,protoze neni uplne levny ,zehlicku to v zadnem pripade nenahradi. Je to tak na jeden kousek, doupravu,volany, samky,dovolenou,sl,cestu......asi mit ho jen na doma obesla bych se.Nadrzka na vodu by mohla byt vetsi. Sohlasim s recenzema Co jsou na strankach philipsu.
Janulik03 uces,boty,super....saty Ty uneses ![]()
Zarinya ahha, tak naozaj teda kuknem osobne nan. Díky. teda ako ranné obliekanie ked vytiahnem zo skrine trochu pomačkané veci to dá?
Janulik03 100% ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025