paktofonika camden market. ja vim no:-/
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu jak marteny miluju, tak zrovna jejich sandaly mi přijdou strašný, podle mě jsi neprohloupila, zes je tam nechala, taky k tomu, co nosis, se vůbec nehodi, tak myslím, ze fakt nemusíš až zas tak litovat
999 Hergot tu chci!
Potrefenáhusa naprosto souhlasím, taky se v na viktorce neumím představit ... ledaže by změnila celý šatník ...
nellielovett Pinot Noir Lamicka paktofonika Mutziputzi Magráta
Díky, mají i černou :-).
viktorka_od splavu taky myslím, žes udělala dobře, protože se ke tvému stylu absolutně nehodí.
Potrefenáhusa no ja bych v nich nechodila do prace, ale treba na dovolenou by se hodily.. jenze dat 4 litry za boty na dovolenou je trochu moc:-) jinak ja bych nosila ledacos...
viktorka_od splavu Tak dik :D
nolita To je pravda, že by to chcelo zmenu. Tak neskromne si ale myslím, že mne by určite pasovali ![]()
paktofonika to si myslim taky....![]()
999 bunda na tebe vyzerá skvele. Nie si ostrihaná?
Janulik03 Díky :-). Jsem, už delší dobu a když se na to dívám zpětně, měla jsem to udělat mnohem dřív. Jsem moc spokojená.
999 Tak sorry, uz ji mam taky a videla jsem Andulu![]()
Mutziputzi Je dobrá, viď :-). (Ta bunda).
A Andula vlastně taky...
999 Bunda super, jeste jsem vzala dzinovou maxisukni dole silene vodrbanou, to trochu zkultivuju a Andula miloucka a strasne mrnava
Mutziputzi A co reklas ji, ze ses jeji fanynka a ze me si ma hergot pridat na intaci?
Karja Ja nejdriv du proti ni, delam ze ji neznam, intelektualka hadr, u pokladny si rikam hele nebud a ze ji pozdravim ci se aspon usmeju, ze ji to udela jiste radost, zel vlezla mi do kabinek
Mutziputzi prosím v jaké velikosti jsi koupila bundu ?
Antje maji S-M a L-XL, takze tu mensi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025