Ľadvinku
Tak tohle už fakt není ledvinKa![]()
Mutziputzi Nesmutnim, už mám naplánovaný výlet k Mrázovi na nákup látky a nití :-) aspoň se zabavim. Takhle drahý šaty jsou pro mě vážně nesmyslný.
andulka01 Tě obdivuju, já bych neušila ani kapesník![]()
999 Myslíš ze zbytných výdajů? Taky asi kadeřnice.
999 jestli to byla citace na mně původně?, tak jestli se to týká úplně osobních věcí, mě je třeba za oblečení líto dávat nějak úplně moc (i když čas od času se utrhnu, když je to něco, co mi přijde megaboží), za boty podstatně víc a za holiče teda taky dávám strop, co si můžu dovolit, akorát tam je to trochu dvojsečný, protože díky tomu nechodim tak často, jak bych potřebovala (ale teda není to jedinej důvod, lenost a neschopnost se objednávat pravidelně po telefonu v tom hraje taky roli)
zas kabelky mě třeba vůbec neberou, mám dvě, jednu asi 7 let, druhou loňskou furlu, kde jsem se teda hodně praštila přes kapsu (ale bylo to bolestný za fakt velkej úraz), ale myslim, že tam jsem saturována fakt na spoustu let
999 Kvalitní sezónní lokální jídlo. Dovedu se hodně uskrovnit co se týká množství, ale nechci se potkat u regálu se zlevněnými prefabrikáty.
999 jo a teda nerada šetřim na koníčcích, třeba jak ráda pletu, tak ráda z drahý krásný vlny, když už se s tim člověk piplá, a než bych kupovala nějakej levnej polyester, to radši nic (ale na to se dycky nějak najde)
a na zvířátkách taky, ale tak to je jasný
andulka01 já se třeba přiznám, že mě jídlo moc nebaví, ne, že bych nebyla ochotná utrácet za něco dobrýho, ale v případě potřeby na jídle šetřim, ne teda ve smyslu prefabrikátů (tam se teda ani podle mě moc ušetřit nedá), ale v návratu k rejži, čočce a základním levným surovinám.
Ale jako fakt rovnou přiznávám, že nejsem moc labužník a není to můj koníček
Mutziputzi No uvidíme :-) nešila jsem už léta. A musim vymyslet střih, to bude dost challenge.
což mi připomnělo, že jsme včera kupovali poslední bazmeky k rekonstrukci koupelny doprovázený skuhráním, že odteďka jíme suchou rejži a pijem vodu z kohoutku, následovaný dotazem, jestli se nepůjdem ještě někam naposledy najíst ![]()
Potrefenáhusa naposledy ![]()
Ounz no, jestli to bylo poslední jídlo, tak oschlej chlebíček z lahůdek kladenskýho učňáku u Hornbachu dost smutnej :-))
andulka01 na šití košilových šatů bych se asi vyprdla, to bude strašnej mord
Potrefenáhusa no to ne, to musíte znova a líp!
999 vzhledem l tomu,ze bych potrebovala jeste minimalne tyden pockat s kadernictvim(barvu)ale uz sem to nevydrzela a pred chvilkou si dojednala termin na poledne,tak asi taky kadernik.![]()
ony ty konecky,beztvar delaji strasne moc obema smery.
ale nekdo s dlouhyma vlasama ktery da do culiku,drdolu mozna bude mit prioritu jinde.
a mas krasny ten uces ted.![]()
Potrefenáhusa No na tu vodu z kohoutku bych v takovém případě radši nespoléhala![]()
999 restaurace, kadernice a asi i to jidlo. Docela se rozmazlujeme, jist se da kvalitne i za min.
To jsem to dobre popletla dohromady
nevzdala bych se asi kadernice, ale restauraci a delikates urcite jo
dneska uz nic nepisu. Rano jsem odeslala 2 emaily bez prilohy.
Potrefenáhusa Kdybych neměla doma taky takovej exemplář, tak bych nebyla schopná uvěřit, že někoho nebaví jídlo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.