A co jsem si dneska nekoupila, ale vyzkoušela a trpce lituji že za to těch 6 litrů fakt dát nemůžu... šaty od Hugo Boss, neuvěřitelnej materiál, střih jakoby mi vzali rovnou míru, stylově pro mě naprosto přesný. A to zavázání je zakončený košilovými manžetami.. jsou vtipný, ale nenápadný, variabilní, dokonalý. A co je nejhorší - FAKT MI SLUŠEJ ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
andulka01 a není lepší než X lacinejch krámů koupit si jeden pořádnej, kterej se ti líbí a sluší ti? ![]()
andulka01 ale kolena a kotniky kritizujem jenom celebritam...![]()
RoSa Určitě jo, ale třeba džíny a trika/košile do práce prostě potřebuju, no. Trošku jsem zhubla, tak musim doplnit šatník tak nějak celkově. A jezdím po Praze na kole, občas padám, jako rozbít si šaty za šestku by mě fakt mrzelo. Ale ještě je zvažuju :-) jsou vážně boží.
andulka01 tak si je dopřej!
andulka01 Doprej si je
Je to investice ![]()
MP Marge Jooo, investice :-) to by měly být třeba knihy, nebo kurz photoshopu, nebo tance. Šaty za šestku jsou zhýřilost nejvyššího řádu. Před týdnem jsem od maminky dostala svetr Tommy Hilfiger za skoro čtyři tisíce - já nikdy nic tak drahýho neměla, asi. Taky mi moc nesluší, bohužel. A asi se stydím ho nosit? Je na mojí linii fakt strašně drahej (já nešetřím jinde - ve sportovním vybavení, v jídle, ale v oblečení jedu low-cost, žiju neuspořádaně, oblečení dostává zabrat).
Tak jsem právě dneska si libovala v tom HMku jak jsem nenáročná, nějaký džíny, neznačkový tenisky, bílý trika... A bum, najednou držím v ruce šaty za šestku a nechci je pustit
bůhví jestli jsem na sobě kdy měla něco dražšího! A obě prodavačky nade mnou jásaly jak mi ty šaty sedí...
Krásné!
Mutziputzi Vtipna sukňa. Mala som jednu dlhšiu a vyzerala som v nej ako kužeľa, to je dosť nevýhoda riflovych sukni, že mi deformujú postavu, resp aspoň aké také krivky co mam spoľahlivo pohltila. Teraz mam 2 kratšie pod kolená a majú slušný strih v ktorých ako ta kužeľa nevyzerám, len sa v nich trochu blbo pohybuje :D
andulka01 to tricko pan am je z hm? To bych brala
Ty saty jsou pekne, v ktere pobocce byly?
andulka01 já te chápu, mne přijdou šaty za 6 teda strašná darda, i kdyby byly nevim jaky.
a prave, kazdej má ten strop jinde, já třeba moc na svy poměry nesetrim na botách, ale za šaty bych to nedala (utratim to za boty a na ty hadry už proste tolik nemám)
andulka01 Panam tričko je lepší než ty šaty, ty košilový manžety na tom pásku jsou šílený, Boss neBoss, seženeš lepší za třetinu.
Mutziputzi ja si jich nevsimla
asi bych se nemela divat na saty o pul seste rano... tim to fakt podelali, ja to videla jako sirsi pasek prave
jinx Já na první pohled taky ne, nicméně značka která razí jakože klasiku a dopustí se podobný "kreativity", no ![]()
andulka01 HM letos jede ve firemních tričkách a trikách s potisky ve velkým a kvalita/cena super. Tohle mám taky a pak ještě šedivý MGM a jsou gut. A děsně se mám ráda i s potiskem Mi casa.... Jen bych nerada, aby se do nich oblíkla Blažková jako do NASA. Ty mimochodem letos má snad každej levnej řetezec.
Mutziputzi ty mas oci.
taky sem ty manzety nevidela a jsou desny.
Miru diky.:-)
Mutziputzi Zarinya Mě se právě ty manžety líběj, ani naživo vůbec nejsou nápadný a za mě příjemnej vtipnej detail. Myslím, že většina lidí by si vůbec nevšimla. Kdybych neudělala ten velkej nákup předtím, asi bych do nich šla. Ale tak třeba se dokopu a zkusím si podobné ušít (bez manžet, nebudu Huga vykrádat :-))
andulka01 prostě buď ráda, žes ušetřila, po těchhle fakt nesmutni![]()
andulka01 manzety jsou divne, kdyby tam nebyly, tak bych te i premlouvala, at si je koupis :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025