Mutziputzi nosím 38- 40, myslíš ze mi ta menší bude?
Co jste si dnes koupili/y?
Antje uplne v pohode![]()
Mutziputzi díky moc
Ľadvinku

paktofonika ted teda nevim, esli to myslis vazne, nebo ozivujes ledvinkovy flejm... ![]()
![]()
Pavlena No fakt som ju kúpila. Ladviniek už pár mám a táto je iná ako ostatné ![]()
Cestou domů jsem si koupila dvouhodinovou masáž :-). Hodnotím to jako jeden z nejlepších nákupů v posledni době, cítím se jako znovuzrozená :-).
Sukňu, myslela jsem ze ji trochu zkulturnim a strihnu ty nejvetsi cancoury, ale necham to bejt, vypada to epesne

Mutziputzi Tak když si po nich nešlapeš, nechala bych taky.
Mutziputzi hlavne ji nenos na vencemi Fanouse, aby si kolemjdouci nemysleli, ze jste meli malou nehodu![]()
razorblade ee..malou?
Mutziputzi jak kdyby tě na poslední chvíli vytáhli z drtičky ![]()
Nese prvky dramatu koukam!![]()
Mutziputzi jak kdyby tě na poslední chvíli vytáhli z drtičky
chacha, jsem se rozesmála úplně nahlas!
plavky...a jsou super.![]()

Zarinya pěkná hadice budeš!
Jsem dneska konečně MOHLA nakupovat, tak jsem obnovila zásoby džínů - v HM jsem měla vyhlídlý boyfriendy, ale jsem přesně mezi velikostmi, takže neseděly. Nakonec mám dvoje stejné girlfiend, modré a černé, oboje dole roztřepené, ale bohužel jinak bez děr. A světle modré skinny s dírama a otřepaným okrajem. A triko PanAm, úplně jsem se zamilovala, je fakt z tlustý bavlny a neprůhledný! A světle modrou divnokošili, asymetrický stan. Fota nemám, možná (když seberu odvahu), dám outfity. A červený tenisky. Jsem saturována na celé jaro.
A lístek na Laca Decziho do Jazz Docku (tam vyvenčím stanové šaty ze Zary) a na Bártu s Losers Cirque Company na letní scénu Vyšehradu.

andulka01 seber odvahu.![]()
Zarinya Když ty tlustý kolena i kotníky... a taky žádnej objevnej styl, jedu furt na zilvara :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025