Potrefenáhusa sou super!
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa to je od tebe pekny, prej obetovala! Takhle bude mrznout az do srpna :D ale nakup super:)
Už to vidím, že přes všechny snahy šetřit si prostě musím koupit ty červený plátěný Novesty, buď se (pro některý) oteplí, nebo začne pršet a tenisky mi promoknou a vyzkouším, jestli barví ![]()
Tak já pro změnu tyhle...
klasické Arizony mám sice úplně nejradši, ale chtěla jsem něco s páskem na patě

Potrefenáhusa ty jsou hezke, na leto je chci taky. A vlastne i tu jogamatku :-)
jinx díky, tu jogamatku jsem vyčetla v nějaký recenzi, že nemá klouzat, ani se drolit, tak jsem zvědavá. Nejradši bych nějakou s hezkým obrázkem, ale jsou docela drahý a bojim se, že nebudou funkční
Potrefenáhusa ja jsem si takhle objednala prenadhernou obrazkovou....klouze jako prase, vazi 2 kila a je tenounka:D ale hezka je, ne ze ne:D
711990 Já mám krásnou, nějakou profi, dostala jsem ji jako dárek. Je tenká asi milimetr, takže je to úplně stejné, jako cvičit na parketách.
. A těžká jako prase je taky
.
711990 hele u nás.....![]()

999 ty dobry jsou podle mě takový ty tezky a jak mokrý
Potrefenáhusa Mně to vlastně ani nevadí, většinou jezdím autem a netahám se s ní. Navíc se dá vyprat v pračce, což je fajn, když s ní chodím na hot jógu.
999 já ji asi ani nosit nebudu, já si pujcuju, ale potrebuju na doma
999 Tak tu mám asi taky - a taky jsem ji dostala darem. Byla jsem z ní nadšená, ale teď si myslím, že dárce si ji koupil pro sebe, a po prvním cvičení se rozhodl ji poslat dál :-D
Myrtila Mně se na ní ale cvičí dobře, je to asi o zvyku.
Potrefenáhusa teda u vas se fakt uzije!:))
Potrefenáhusa ta jogamatka me zajima, jak se na ni cvici?
Potrefenáhusa trnka se snaží odkoupnout kocoura, aby si taky pohověla? ![]()
bram poreferuju, až dorazi
Objednavala jsem v reserved a prisla mi uplne pidi krabicka se trema slozenyma vecma. Zasne obaly, zadne plastove vyplne. Neprisla ani faktura. Parada, tomu rikam setreni a zadnej odpad;-)
Tak si nemusela ani platiť![]()
milacka vim ze to byl vtip, ale mne se dvakrat stalo u ruznych eshopu, ze jsem zvolila platbu prevodem a zbozi mi prislo postou aniz bych zaplatila:-) tu platbu jsem samozrejme poslala, ale muze asi nastat nejaka chyba ze “nakoupis” bez placeni
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025