Janulik03 Catherinne razorblade dekuju,moc.:-)
ja jsem z ty knoflikovy smrste nestastna,temhle jedinym sem to odpustila.![]()
Magráta take diky.
Janulik03 Catherinne razorblade dekuju,moc.:-)
ja jsem z ty knoflikovy smrste nestastna,temhle jedinym sem to odpustila.![]()
Magráta take diky.
paktofonika jen na netu - já kupuju tady
i s poštovným žádná velká láce, ale několikrát do roka maj nějaký slevy (jako zrovna teď)
Zarinya ale zase když potkáš kominíka, jsi připravená ![]()
Catherinne vidis!!teda toho uz sem nepotkala sto let.![]()
Zarinya tak to já zrovna nedávno a co myslíš... knoflík nikde!
stes Ja mam Arizony bily a cerny madrid plastovy a oboje super. Nosim je hlavne doma. Bily mam snad treti rok, obcas je vemu mydlem a Savem a pohoda. Uvidime co na ne vetsi teplo. Zrovna mirim na letiste smer teplo. U me doma max 28 v lete a super jsou. Ja jsem Ale pozitivne zaujata :)
Mutziputzi ty bys pro slevu přehlídla i útes ![]()
Mutziputzi 0zero7 Díky. Ještě k velikostem...o číslo míň než mám? Kdysi jsem měla klasický B a mám pocit, že mi byly větší![]()
stes to ne, jednak je u nich hezčí, když případně trochu přečuhujou, ale podle mě i velikost odpovídá běžný
stes já mám teď o číslo menší, který mi jsou asi i líp, a měřila jsem podrážku se starejma a liší se to jen o pár mm, snad ani o těch 5 ne
nesmí narážet prsty do toho rantlu při chůzi
koupila jsem si tematicky ponožky, pro jistotu rovnou dvoje

Potrefenáhusa Budeš je kombinovat?![]()
Sweet Potato ty jo, to mě ani nenapadlo :-))) Asi ne :-)
Potrefenáhusa ty jsou roztomily :)
Potrefenáhusa ty jsou krááásný![]()
stes UGizeh podľa mňa veľkosť sedí, ale u Arizon by som vzala aspoň o pol čísla až číslo väčšie. To je ale moja skúsenosť, závisí aj od šírky. Najlepšie skúsiť.

Jak se tu řešily ty podložky na jógu, tak já mám tuto. Má povrch z mikrovlákna, takový jako s vlasem. Není tak měkká jako ty obyčejný z pěny, ale cvičí se na ní dobře a baví mě se na ni dívat:)
eeny-meeny ta je krásná :)
Mám plastový gizeh ve svém čísle, široké. Jsou pohodlné, lehké.
Já mám podložku manduka, už několik let a je fajn. Já mám nějakou tu pro, kamarádka má kaučukovou, obě sme spokojený..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.