eeny-meeny ta je krásná :)
Díky. Mám z ní radost pokaždý, když si na ni stoupnu:)
eeny-meeny ta je krásná :)
Díky. Mám z ní radost pokaždý, když si na ni stoupnu:)
Mutziputzi paktofonika Potrefenáhusa diky. Koupim teda cislo co nosim... Běda Vám jestli mi nepůjdou ![]()
Objednala jsem si dvě čísla od každýho modelu, milano i arizona... s dodáním na prodejnu, že si to dojdu vyzkoušet a uvidim. Jistota je jistota ![]()
barbucha ty jsi teda filuta![]()
Tak oni to tak přímo nabízej, tuhle možnost. Nějaký Freshlabels, jsou u Václaváku, takže žádnej stres ![]()
Ještě ne... pořád si řikám, že další modrej stan fakt nepotřebuju. Ale zvažuji je velmi vážně, byl by to můj první COSí nákup. Nevíte prosím některá, zda je mají v kamenném obchodě? Vůbec si netroufám odhadnout velikosti.
Mám taky podložku, no mám...
Mám Gizeh a Madrid a oboje jsou mi větší, když jsem vzala své standartní číslo. Ale zase lepší, než aby mi pata nebo nedej bože prsty lezly ven. Hlavně musím mít tu širší variantu. Mám zálusk na další (fakt je miluju a jsem schopná v nich cápat celé léto), tak zkusím poprvé vzít o číslo menší.
Info k ty moji podložce bodhi-včera dorazila a přijde mi dobra, tenká, tezka, taková jak mokrá, už jsem ji vyzkoušela a drží jak pribita a ruce a nohy na ni taky. Což je podle mě hlavní rozdíl oproti těm klasickejm Fitness podlozkam, ze nejde primárně o to, aby to netlacilo, ale aby to v těch polohách neujizdelo
Potrefenáhusa Už ti přišel ten aroma difuzer? Jakej je?
tina jo, dávno! Jako dobrej. Akorát dost plastovej. Efekt stejnej jak klasická aromalampa na svíčku, ale bez ohne (což jsem chtěla)
Potrefenáhusa Ale ten spodek je dřevo, ne? Chtěla bych ho jako dárek, tak aby byl fakt hezkej.. A celkově teda spokojenost?
Mně seděj (mayari) úplně přesně, podle mojí běžný velikosti. Včera jsem lezla do gizeh, a taky číslo odpovídalo... Ale tak mě tady holky vystrašily, že jich radši vyzkouším víc.
barbucha a nevracelas kdysi něco, ze jsi v tom jak v lodích a nekupovala menší?
tina je to plast, i ten spodek
To nevim... boty jsem kvůli velikosti snad nevracela nikdy (už jen proto, že jsem bez vyzkoušení koupila snad jedny jediný)
Nebo si to nepamatuju? Taky možný ![]()
Konkrétně birky například mam jedny, ty mayari, a koupený normálně v obchodě.
barbucha Jedny (asi mayari?) jsi mi kdysi nabízela. Mně byly veliké.
Catherinne Typicke ![]()
barbuchamáš recht, není nad to pořádně vyzkoušet. Když já jsem při nákupu Birkenů závislá na eshopech, u nás na Vysočině jsem je v životě v žádné kamenné prodejně neviděla ![]()
barbucha Jedny (asi mayari?) jsi mi kdysi nabízela. Mně byly veliké.
Jo! A pak jsem si je nechala, stačilo jen utáhnout ty pásky a jsou akorát
Ale stejně budu mít radši ty arizony, neni nad klasiku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.