Mutziputzi neviem ja som hladala obrazok ale kupila som to od jednej co to sije. Potrebujeme dat malu niekam na terasu spat aby sme nemuseli obchadzat kocik.
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 a co to je? to je ta slavna hacka/hačka?
viktorka_od splavu Rekla bych ze jo, na druhy to kupuju taky, zadny vyvazeni v kocaru:-D. Ted jsem to videla nekde v serialu a vypadalo to velice idylicky.
viktorka_od splavu ano hacka , moja baka tomu hovorila hintuša, viazali to z plachiet na nosenie sena. 
Sme okrem zimy stale vonku a decko v tom moze byt dlho, vlastne az do jesene urcite,
Na me vyskocila reklama, si snad koupim

Luna zacilili na pivonkofila slusne
https://www.suprdeal.cz/product/top-tricko-s-modernim-potiskem-woman/
Mutziputzi Díky! No, já se asi hned háčkuju...![]()
![]()
...vis ty hnedy kresilka....co??????ty jsou tak cerveny,ze cervenejsi byt uz nemuzou.
tak to může být barvoslepost. To máme v rodině a v umělém osvětlení vidí červenou i zelenou jako hnědou.
Furt vagabondy, vagabondy...

Ty hnědý mám už v černý a jsou tak super, že jsem neodolala...
Jo a ještě mi přišlo pončo. Myslím, že ho teď užiju. Radost mi ovšem poněkud kalí skutečnost, že při objednávce (2 dny zpět) bylo ještě za plnou cenu. Čekali až nakoupím?
https://www.penhaligons.com/mobile/halfeti-eau-de-parfum/Nekoupila teda, byl to darek. Krasne vonim, moc hezka je!!
Edit. Vlozeni fotky z mobilu uspesne!
Ta se mi při zkoušení moc líbila
. Gratuluju!
No a já takovou dobu sháním univerzální černý vypasovaný sako, který by mi sedlo podle mých představ a kde ho nakonec neseženu? U Pietro Filipi![]()
.

ode dnes maji u zalanda jeste dalsich 20% navic na kod. Obednala jsem vsechno, co jsem mela nastrkane v kosiku uz tyden, jeste v busu
jsem zvedava...
dneska dorazila sukně - trochu jsem teda vzhledem k ceně měla obavy, ale je to super materiál, krásně sedí, a hlavně: nekouše! ![]()
No tak ta vypadá úplně super!
hadi saty....a to mam z hadu fobii.![]()
![]()

Sako hezký. Tyhle krátký se mi líběj... Pietro Filipi, světová to značka!
Ale když něco sháníš, tak zaplaťpámbu za úspěch, že jo.
continuity jezis, ten tvu post jsem nemela cist
potrebuju setrit... za 14 dnu jedu parit na hory... a ted tam mam vybrany asi padesatery boty![]()
barbucha No proto ten smajlík
. Právě no.
razorblade rado se stalo
ja jsem spis vahala s ohledem na barbuchu, dama v letech, treba je uz slabsi na srdce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025