barbucha Tak ještě, že jsem tě o ně nepřipravila (mmch, ty Conversky si DSD tuze užívá)
Co jste si dnes koupili/y?
To je dobře, ty nosit fakt nemůžu ![]()
Potrefenáhusa nutne potrebujem novú joga podložku, a kukám na tie bodhi a ich je viacero druhov, ktorú konkrétne máš ty? Asi presne tú potrebujem
betsey asi tu nejvic obyc, maj i dražší
vanilka Já jsem Birkeny poprvé na vlastní voči viděla v Drážďanech
. Pak jsem si teda všimla, že je mají v obchoďáku v Pardubicích - asi dva páry.
Jinak teda - Mayari jsem si zamilovala, na noze perfektně drží a moc se mi líbí. Ať je už teplo!!!
betsey ja jsem chtela hlavne hezkou (neklouzavou tqk samozrejme), tak mam dhaara.
mitford sister tak tie sú krásne. Ono ako som teraz hľadala tie podložky, tak ma úplne najviac oslovila manduka pro, ale stojí cez 100 eur, a to momentálne nemôžem investovať. Asi si zatiaľ vystačím s tou bodhi za dvacku a ďalšiu si zaželám na nejaký sviatok. Každopádne už si fakt musím kúpiť, momentálne cvičím na takmer rozpadnutej
andulka01 urcite je maji na Chodove, kazdopadne staci tam zavolat a oni ti reknou, i velikosti a muzou ti je i dat stranou.
betsey no kdyby mi ji někdo chtěl dat, tak si taky vyberu nějakou krásnou...ale aktuálně fakt hlavně potrebuju, aby na tom šlo cvicit
Hmm...jsem lina chodit po kramech, tak snad jsem trefila velikost, protoze to vraceni uz nevermore ![]()
Ty bez rukavu na statnice/obhajobu, ty druhe jen tak pro radost ![]()

ty druhy vypadaji zajimave,sem nejak na eschopu prehledla.Se na ne musim jit podivat.![]()
co si vzala za velikost?
Lama_z_Lana tie druhé má zaujali. Je to čo si myslím? Cos? Potom teda ešte dĺžka by má zaujimala
Janulik03 to bude ta kratsi varianta...pro me.![]()
zkusim ti to dohledat.![]()
Lama_z_Lana jo tak som zvedavá, krátke sú tam skoro všetky čo sa mi páčili
Janulik03 96cm,modelka je ma nad kolena vysoka 181cm.
Zarinya ty si rýchla, no to neviem...... A dakujem
Lama_z_Lana krasny nakup ![]()
Lama_z_Lana moc hezký nákup.. a ty druhé šaty jsou fakt super, kdyby mi nebyly krátké, tak do nich taky jdu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025