Dorazili zlte botky. Nechavam si ich, pacia sa mi, su pohodlne, trochu sa smykaju na podlahe.

Dorazili zlte botky. Nechavam si ich, pacia sa mi, su pohodlne, trochu sa smykaju na podlahe.

Vypadaj hezky ![]()
Janulik03 ty jsou.. Já si je snad koupím taky, žluté není nikdy dost. Odkud že jsou? ![]()
Janulik03 Helemese, já je mám vyhlédnuté v červené...
Janulik03 ty jsou hezké, takové roztomilé, ale bojím se, že tato kombinace materiál a barva znamená, že za chvíli budou jak prase :-)
nolita potvrzuji ![]()
Lama_z_Lana Hezký nákup
. A toho S se neboj, jsou velké, možná sis měla vzít XS.
999 Hmmm...tad jsi me trosku znejistela. Jsem orientovala dle produktovky, kde ma modelja sko a ma ty saty tak akorat oversized. Takze ja, ktera ma pres boky pres metr
, je budu mit snad tak akorat volny.
Lama_z_Lana Přinejhorším je vyměníš.
nolita v pohode ja ich zas az tak moc nosit nebudem. Nie su drahe su to take na chvilu amoznl budem prekvapena. Este mozno s mojou vizazou budu na mne aj smiesne, uvidim ![]()
Poéma aj tie cervene su pekne
Janulik03 kdyz je nejak strizlive sladis, tak budou myslim v pohode
Janulik03 Jsi mě potěšila
, že jsou pohodlné, tak snad i já si v nich pochodím. A taky mám v plánu je odnosit a nelitovat případné ušpinění či zničení.
nolita
sama som zvedava
Janulik03 Proč směšné? Barva je to pěkná,kombinovatelná a minišaty k nim jistě nosit nebudeš ![]()
rozarka no tak to nie ![]()
V Lindex bílé a černé bavlněné tričko s krátkým rukávem. Na první pohled i dotek se tváří poměrně sympaticky .
Nemáte někdo už zkušenost?
Lama_z_Lana ty prvni mam, davala jsem je sem po velikonocich a nekriticky je zboznuju. Velikost mam svou obvyklou.
Camp_L super ![]()
Ja si vzala podle cocoonu 38 - kvuli hrudniku no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.