andulka01 latka je krasna.
Promin, ale musim. Proc to klades na tu klavesnici? Ntb neni tacek. Ani na zavrenej bych nic tezsiho ( hrnky, knizky) nekladla.
andulka01 latka je krasna.
Promin, ale musim. Proc to klades na tu klavesnici? Ntb neni tacek. Ani na zavrenej bych nic tezsiho ( hrnky, knizky) nekladla.
continuity ee ja si na zavrenej davam nohy:-)
Potrefenáhusa my mame urcite jine nohy, protoze jinak by mi sedely to tvoje krasne zlataky ![]()
continuity a nepíše andulka01 že je to metr deset látky, to asi klávesnice ani nepozná.
Tak nic, moje zelezo to neni.
continuity tak já poslouchala takhle doma několik let: nenechávej tu flashku takhle zastrčenou v tom notebooku...jo, jasně....až mi jednou skokem přes kabel sundal ntb ze stolu pes (zaplaťbůh za jabko z magnetem) a ntb spadnul na zem bokem přesně na tu flashku....naštěstí to nepřežila flashka a ntb zůstal v cajku, ale dávám si už pozor
andulka01to je skvělá látka! odkud je?
Potrefenáhusa Četla jsem "flašku"
, jdu si pro studenou vodu.
whiskas já taky...jdu si nalejt...bílý s ledem![]()
Nanohoubičky, opunciový olej a Tescoma škrabku na cuketu.
S úctou,
Vaše ovečka.
Sweet Potato
A a C mám na seznamu, ale ani na jedno jsem zatím nenarazila.
Jiná Realita zde a nee že mi ty kola vykoupíš :-) teda ale brousím si zuby i na další, je to tuhé bavlněné lehce struktorované plátno s potiskem. Budu do toho vázat knihu, ale asi mi zbyde i na polštář :-)
continuity Hele, fakt jen metr látky, i moje ruce když píšu jsou těžší :-) jsem to holt vybalila na pracovním stole a nechtělo se mi ho uklízet kvůli fotce, no ![]()
Sweet Potato Tak ti pěkně děkuju
. Ale vážne. Tu škrabku chci už dlouho, jen jsem nějak neměla cestu kolem Tescomy a houbičku jsem hledala v "DM" marně
.
Mně dovezlo nanohoubičku iTesco a naše stěny zase vypadají, jakoby tu nikdy nikdo nejezdil na odrážedle ![]()
to by se mi mohlo hodit do baráku na schodiště... ![]()
můžete sem dát fotku tý zázračný houbičky, jak to vypadá, co mám hledat?
děkuje vám další ovce
andulka01 neboj, já knihy nevážu, jen se mi ta látka fakt líbí :) nemám pro ni žádné využití. ale jsou tam fakt krásné vzory ![]()
Sweet Potato k čemu je opunciový olej? ![]()
s díky potenciální ovce ![]()
Mně dovezlo nanohoubičku iTesco a naše stěny zase vypadají, jakoby tu nikdy nikdo nejezdil na odrážedle
Skvělý reklamí slogan
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.