Jak moc ty nanozázraky pred použitím namočíte? Mně se strašně drolí a nic moc nečistí, ale jen jsem ji podle návodu navlhčila.
Co jste si dnes koupili/y?
Na dřevo to předpokládám vhodné nebude?? Máme masivní dřevěný stůl, lakovaný a rvu si teď vlasy, že jsem ho během vyrůstání dětí nezakryla na pár let nějakým vikslajvantem. Fixy, anilinky, vytváření slizu ze sody, jaru a podobných šíleností...... Šlo to kolikrát mimo gumovou podložku, takže stůl fakt značně utrpěl
. Vidím to jedině na obroušení a znovu nalakovat.
vanilka jaby som obrusila a naolejovala.
tohle se nebude líbit Mutziputzi (myslím, že nesnáší žlutou ?
), ale já jsem teda neodolala. knoflíky jsem ustříhla.
Jiná Realita já nejsem tak nenávistná, jenom mě kdysi fascinovala místní honba za žlutejma kabelama a botama![]()
Kokoska normálně klasicky jako obyčejnou houbičku...ale je taková lehoučká a při drhnutí jsem do ní udělala nehtem zářez(nehty ostré samo nemám)...taky nevím,jestli to jsou ty pravé a origoš,ale jsem spokojená![]()
vanilka jaby som obrusila a naolejovala.
já taky
mne přijde, ze ta houbicka lip čistí mokrá, ale hrozne rychle se rozpadá
Sweet Potato Ovečka byla ve Florentinu, mám A i C
.
whiskas A sakra. Céčko mne kouslo do palce a vyvrátilo nehet.
Sweet Potato
díky, alespoň vím, na co si dát pozor. Já jsem část "A" už trochu zničila. Horlivě jsem se jala testovat jeho výkon a nějak moc jsem zatlačila ...
po měsících jsem se nějak rozjela a ještě tyto šaty, před chvílí jsme si je zkusila. no jako modelka v nich nevypadám, ale asi si je nechám.
Jiná Realita Ty vypadaj dobře
. Bude fotka?
whiskas pokusím se :)
Jiná Realita ty pruhovany jsou pěkný
Můj dosud největší (a asi i nejšílenější) nákup v životě ![]()

Brioso tak to je kúpa ![]()
Brioso
tak kolama dolů!
Brioso Ladí ti s podprsenkou, což se počítá
.
Užij si ji
.
Nanohoubičky, opunciový olej a Tescoma škrabku na cuketu.
S úctou,
Vaše ovečka.
![]()
co budes s houbickama cistit?Ja si furt nevzpomnela co sem s nima cistila a byla taaak spokojena.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025