Prosim vas, kdyz je tu rec o te plisovane COS sukni, jaky tam je strih, co vytvori ten hezky cip dole? To je jem nejak prelozeny obdelnik, nebo je to nejak do cipu strizene i dole? Dumam nad tim pokazde, kdyz tu sukni vidim. Z produktovych fotek z ruznych uhlu jsem na to nedosla.
Co jste si dnes koupili/y?
Kemia má nahore zasitej sklad do pásku a celá je střizena sikmo
999
i s botama, mikina k tem sandalum super! Jsi krasna.
Potrefenáhusa Jak sikmo strizene? Se priznam, ze tu skladam plisovanou sukni jak zbesila a nevyslo mi z toho lautr nic ani priblizne podobne vypadajiciho.
nellielovett razorblade Dík Za tipy! já zkusím pohledat něco uzavřenýho, ale celkem by se mi líbil nějakej výstřelek - výrazná aplikace na nártu nebo tak.
Birkeny se mi líběj, ale nakonec jsem si nekoupila, páč bych je nenosila. páč jsem jelito a v otevřenejch borách si vždycky ukopnu prsty ![]()
No a tenisky...tenisky...jenže jaký? ![]()
Já vlastním pouze jedny - šedočerný NB 574 a ty se moc nehoděj no (a jsou už celkem jetý).
Jste rikali Godiva? Potrefenáhusa voni to hezky v koupelne, presne jak jsi psala. Jinak jako sampon normal, zadny extra nadseni neprobehlo, ale prijemny. Koupila jsem i nejakej tyhej "moisturizer" a je fajn, mam ho v kancelari na stole, jako emergency.
Kemia to plisé není svisle, ale nakoso, na zadní straně je uprostřed sev a sbiha se to k sobě
Kemia vlastně jsou tam dva švy. Jeden vzadu a druhý u toho zubu vpředu na stehně v jednom z těch skladů.
Lama_z_Lana A co třeba espadrilky uvázané kolem kotníku? Nebo nějaké ty krajkové Toms?
Edge To, že je to moc červený je záměr :-). S bílým tričkem to nosím taky.
999 pristane ti to, páčiš sa mi celá od hlavy až po päty
.
999 Krása
.
Potrefenáhusa Azel moc dekuji, sev vepredu by me nenapadl
999 ale to je hezké!
moora ha a uz mi s tou suknou pekne idete na nervy. Ty mi moja povedz ze mi nepojde ze dakt eeee, aby somnemusela premyslat nad kupou, jo? Dakujeeeem
radši jsem ti to začernila ![]()
bojím, že půjde, ona má totiž geniální střih, jak je to plisování šikmo, že neudělá takový to bachratý kolem boků, ale drží do áčka a fakt se pěkně nese
černý plisovaný kalhoty měl i COS - cca před půl rokem (?) jsem tady dávala foto/link... už nejsou?
moora no ale je to vsechno videt! ![]()
Ty jo, tak tady se tri stranky bavite o nejaky sukni, tak si rikam, hmmm tak to bude asi pekna a pak prd fotka 999 a jako bomba!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje