to už je pak na vůli každý soudružky, já si meju ruce!
Co jste si dnes koupili/y?
Ale taky mám k sukni historku, jak se v ní nesu po našem maloměstě a kolemjdoucí paní mě upozorňuje: "máte zahrnutou sukni". Zmohla jsem se jen na děkuju, ale to je v pořádku, to je takovej střih. Obávám se, že pani už nikomu nic neřekne, i kdyby za ním vlál třeba metr toaleťáku.
Lama_z_Lana ja ty cerveny mam, byla jsem v nich vloni na svatbe a na obrad jsem mela klasicky lodicky sedivy spicaty. A na potom bily tenisky, mam takovy prehistoricky z COSu, s gumou pres nart. Takze asi zalezi na povaze svatby...ale to bys musela jeste investovat do tenisek:D nebo ty krajkovy Tomsky zkus?
moora dakujem ![]()
![]()
711990joo, tomsky se urcite daji, pripadne ty kolektivni baleriny s masli z HM
na tuhle konkretni svatbu podpatky nepujdou prave, obrad bude nekde v prirode.
Ja si klidne zainvestuju, potrebuju neco na pocatek podzimu, neco bez podpatku co nebudou perka a pujdou k satum a kulotum. Jenze ja nevim co
nikde me nic nezaujalo
Jinak s sedou to muselo bejt pekny ![]()
Lama_z_Lana ja mam na podobny pripady tyhle bily tenisky. Predtim jsem prave mela ty s gumou...no a nebo masivnejsi mokasiny, ale ty teda k temhle satum zrovna nejdou, ke kulotum jo:) ale jinak teda taky spis tapu ohledne podzimniho obuti:)
711990 Á, díky za připomenutí :-D, Alex jsem chtěla už min. rok. Pak jsem usoudila, že se mi k ničemu nehodí a následně už neměli moji velikost.
Podzim se blíží

tričko je ze zary, mám ještě černý a bílý a jsou fajn, dlouho jsem sháněla 3/4 rukáv
whiskas ja je unosim dost, i v zime. Ale jsou to tvrdy boty, to upozornuju! Zadny mekky backurky:)
Edge Tak sesazenej vzor nebude určitě, má to složitej střih a síťovaný vsadky na bocích, kapsičky a tak. Ale na tom netrvám, cílem je netradiční dres, funkční, neřezavej. Takže hodnotit budu materiál, ušití detailů, vsazení padu a krytí zipu (což ale na detailech vypadalo ok).
999 to cerveny ti moc slusi.![]()
mohla by si se sem fotit casteji,kdyz sem videla tu fotku,hned me presla chut na zmrzlinu![]()
Zarinya Díky:-). Já na zmrzlinu nemám chuť nikdy, ale tlačenku nebo bůček si dám ráda :-).
Tak kimono šaty jsou na cestě ![]()
711990 Tvrdší než Emmeline?
whiskas no to stopro, Emmeline jsem rozchodila snadno a netlaci. Tyhle mokasiny me pokousou vzdycky po delsi dobe. Ale muze to byt i tim, ze je nosim prakticky na boso. Nebo na sitovanou ponozku. Ale zas se docela vytahly.
Dnes som podľahla iracionálnemu nutkaniu vlastniť žltú mikinu (asi deň blbec)
a ešte nové trekovky... konečne

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje