martek01 no, ja nevim, ja u nich nemam registrovanej ucet...
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade tak to mi ani neříkej, já bych brala obě barvy.... chjo... jsem byla moc pomalá
wendulka měřím stejně jako ty... budeš asi útlejší, já mám sice ty ramena, ale zase ti můžu závidět dlouhé štíhlé svaly ![]()
Edge za mňa tiež na nosenie teraz
ale zistila som, že pod ne potrebujem tielko, lebo keď sú také voľné, tak mi podfukuje ![]()
wendulka v modrej mám tieto https://www.zara.com/sk/sk/%C5%A1aty-s-objemn%C3%BDm-ruk%C3%A1vom-p07939201.html?v1=21021244&v2=1281603 to sú tie šuštiakové, tie čierne sú z toho príjemného popelínu. Ja mám teda oboje a ako sa manželovi nepáčili (lebo veď stan), tak mi zrovna tie čierne pred týždňom strašne chválil ![]()
martek01 no, ja nevim, ja u nich nemam registrovanej ucet...
když to mám pořád v blokovanejch platbách, tak ještě můžu doufat?
No v ramenou mi to S ale přišlo na mně dobrý. Tak nevím, čím to může být, že jdou jen někomu
. No hele schválně sem tu fotku dám, ať se pobavíš, že s tou krabicí nekecám
.

Aha, jsem to popletla
. No já jen, že jsem včera na Pankráci viděla tyhle, tak když tu všemožně jely v různých variantách, tak mi to nedalo je na sebe aspoň ze srandy natáhnout
.
wendulka Vždyť v nich vypadáš v pohodě
, nepřijdou mi nijak zvlášť krabicoidní.
Edge ona je naživo trochu tmavšia, ale je fakt krásna
a tieto sú ešte o polovicu širšie, tak som chodila a šuchotala pekne v nich ![]()
akurát to vhodnejšie prádlo pod ne potrebujem, lebo tým, ako sa držia od tela, mi je potom v nich zima.
martek01 no to asijo, mne vylozenerano apka banky napsala hlasku, ze platba byla zrusena, to se mi nikdy zatim nestalo :)
sisa.b ja pod siroke saty nosim pradlove body...a je to moc pohodlne....dokud nejdu na wc ![]()
wendulka mě se teda na tobě líbí moc!
wendulkataky krabici nevidim...k jinym botam ok.:-)
Zarinya No s botama by byl problém. Nemám a dokupovat jen kvůli nim nechci.
wendulka telo tech satu je dobry, ale ty ramena a rukavy jsou krabicovity:(
Zarinya ja som ešte asi nestretla také body, ktoré by mi bolo pohodlné
fakt neznášam, keď sa mi ryjú nohavičky do zadku, najradšej nosím také cez celé polky, ideálne ešte ak sú aj vyššie. A body mi vždy akoby zarývalo nohavičkovú časť tam, kam nechcem.
711990 No že jo? To jsem myslela. Já jsem si toho taky všimla až doma večer pod lupou na fotce. V obchodě jsem to neviděla. Tak mě aspoň tolik netrápí, že bych k ním neměla boty.
sisa.b Skús Lindex. Mne sedia body iba tam, ja ako mam dlhší trup tak sú mi skoro všade krátke a zarývajú sa ale v Lindex mi sedia super. Mali (nevidela som aktuálnu kolekciu) aj také, čo majú ako keby normálne nohavičky
paktofonika v Lindexe som nakúpila na tunajšie rady tie vysoké nohavičky a sú super. Ale naposledy som investovala do tých invisible a teda tie mi nevyhovujú vôbec, stále to mám v zadku a keďže je to väčšie množstvo látky, tak je to horšie než tangáče. Pôjdem teda vyskúšať, už mi milacka odporučila odtiaľ aj zimné pančuchy.
sisa.b A kupovala si tie z rady Ella. M? Mne to klasické Lindex prádlo nesedí. Tie vyššie od Ella. M som ale kupovala už dávno, posledné kolekcie okrem jednej bralette a body ma veľmi neoslovili.
A ja ti ešte doporučím vlnené ponožky. :)
paktofonika ďakujem, vyskúšam
Nohavičky teda netuším, akú radu som kúpila, také chladivé, akoby saténové s čipkou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje