slnieckoneco v tom Elixiru na me voni jako slozka v Gucci Rush (asi patchuli?), vune je teda uplne jina, ale ta jedna ingredience me tam uplne liskla pres nos, super to je.
Co jste si dnes koupili/y?
0zero7 az najdes, dej vedet :)
Na letisti jsem zatim nic nezkusila, z Prahy jsme odlitali v tak nekrestanskou hodinu, ze obchody sotva otviraly. Zitra se vracime, uvidim, co se podari v Lisabonu otestovat.
Kokoska Dam! Da se i panskej bilej Chanel tak kdybys sla okolo mrkni. Zkousela jsem Bergamot z exclusives rady Zegna a vyprchal za pul hodky, no dik. Pripadne objevy v Lisabonu hlasit prosim!
paktofonika tretia mi nejde nahrať, je na nej vidieť aj rozdiel v dĺžke. Nakoniec nie sú o toľko širšie, ale sú strihnuté až 3x plus tá šuštiaková látka, takže celkovo pôsobia ešte mohutnejším dojmom. A priateľ ti dal pekné zrovnanie ![]()

0zero7 k čemu se dá přirovnat patchuli?
Tak ta hedvábná cosácká košile mi fakt v mojí velikosti dorazila a sedí dokonale
.
https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/tops/product.silk-shirt-blue.0717609001.html
hezká košile... je to takový to chladivy hedvábí na léto nebo se dá nosit i teď?
paktofonika wednesday ![]()
0zero7 bergamot je pro mě top vůně, až něco najdeš, dej vědět
Edge Vůně staré holičské oficíny
hezká košile... je to takový to chladivy hedvábí na léto nebo se dá nosit i teď?
Přijde mi, že na teď ještě půjde.
0zero7 k čemu se dá přirovnat patchuli?
to je strašne ťažko povedať, lebo to môže byť veľmi rôzne, od jemného suchého dreva, cez tuhšiu zeleň (preto sa dáva do "moderných chypré") až po plesnivú pivnicu.
Makara
a dobrý?
0zero7 to je zaujímavé, Rush som už nemaa pod nosom tak dlho, že to fakt neviem posúdiť, ale tak jasné, môže byť!
Navrch, ako pozerám to zloženie v databázi, tak ako si ju pamätám, to vôbec nebola nejaká minimalistická vôňa, skôr väčšinu ingrediencií asi nepriznali ![]()
Sweet Potato tak tos mi moc nepomohla... znám jen moderní kadernicky salón.... i když, vzpomínám si na vuni trvalé a to asi nebude ono
whiskas jeste jsem ten vlasovy spray nezkousela. Pod cykloprilbou se ten efekt asi neprojeví. Dam report, az budu za dámu.
Ďakujem ![]()
Makara Cyklopřilbu ti docela závidím, neb u nás leje (tedy jsou časté přeháňky). Já ten zázrak již vyzkoušela a první dojem je docela dobrý, vlasy nejsou vysušené, ani slepené.
Edge hlina. nekdy mokra, plesniva, jindy sucha a prasna
Já to brala podle sebe, teď už jsem rozmazlená, že pokud mi gatě nesednou bez pásku aj v pase, tak si je raději odpustím.
Ak to nazývaš rozmazlenosť, tak ti tvoju rozmazlenosť schvaľujem všetkými desiatimi. Tak to má byť
.
0zero7 tak hlasim, ze jsem zakoupila oranzovy Hermes elixir. Ten citrus noir me po nastriknuti uplne nadchnul, nadherny citron, ale za pul hodiny nebyla po citronu ani stopa a leze z toho neco stiplaveho panskeho. Na manzelovi to voni uplne jinak, k tomu chlapovi to nejak vic sedi.
Elixir se na mne rozvonel moc hezky, takova teplejsi prijemna vune, na podzim bude fajn.
Jinak jsem neobjevila nic prevratneho, ale on zkousel taky manzel a musela jsem asistovat, takze uz mi sla hlava kolem.
A ted tu sedim, mame hodinu zpozdeni a furt si ocuchavam ruku :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje