sisa.b ještě doporučím brazilky z m&s. Krásně drží a nikam nelezou. Kupovala jsem samostatný kus, ne balíček a materiál úžasný.
Co jste si dnes koupili/y?
Catherinne M&S u nás zrušili
ale ďakujem za tip
sisa.b Ešte sa chcem opýtať na tie modré šaty. Sú viac oversize ako tie druhe Zara šaty, ktoré mam aj ja?
Tak ta hedvábná cosácká košile mi fakt v mojí velikosti dorazila a sedí dokonale![]()
.
https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/tops/product.silk-shirt-blue.0717609001.html
wendulka dobrej ulovek.![]()
taky se mi povedl, v utery,ale na webu neni fotka.![]()
Zarinya A co jsi ukořistila
?
wendulka kabatosaty.
zlevneny 70%....dokonce prodavacka u kasy byla prekvapena.
ja tomu rikam modrakovy plast a v planu jsou k tomu hnede kozacky.![]()
Zarinya Tak to jsem zvědavá, až se v nich cvakneš
.
paktofonika na mne podľa mňa sú a oboje mám vo veľkosti L. Ale tým, že sú z takého akoby šuštiaku, tak sa proste držia viac od tela. Môžem ten rozdiel neskôr odfotiť. Teraz ich majú v čiernej https://www.zara.com/sk/sk/%C5%A1aty-s-objemn%C3%BDm-ruk%C3%A1vom-p07939201.html?v1=28017394&v2=1281603
wendulka mne došlo tiež všetko, čo som z COS objednala. Kobalťáky sú mi teda moc veľké, tie vrátim. Ten overal na mne vypadá divno, ten vrátim tiež. Nohavice sa neviem rozhodnúť, ktoré číslo, lebo keď stojím, tak mi je 40 dobrá, ale lepšie sa mi bude sedieť v 42, ktorú mám tak nejak pokrčenú v páse, ak si ju uviažem na svoju veľkosť
potrebovala by som niečo medzi. Tie mocca sú super aj vo veľkosti M a tie pruhované si tiež nechám
wendulka Já jsem v klidu, vše, co bych bývala chtěla, je v mé velikosti vyprodáno. Takže přeji ostatním radost z nákupů v COS :-).
Já jsem si dnes, jako správná ovce, koupila ten texturizační sprej od Taftu, tak jsem na něj zvědavá
.
sisa.b Hm, to je blbý, když úpolně dobře nesedí ani jedny, to je nejlepší vrátit asi oboje
. Ale super, že aspoň ty dvoje šaty, to je úspěch
.
wendulka nie nie, jedny si určite nechám, veď kvôli nim som robila objednávku
asi tie menšie, ale ešte zajtra vyskúšam. Tá farba je úžasná a strih sa mi veľmi páči. Dokonca sa ma moja najmladšia spýtala, že kedy som to brucho schudla, keď ma v nich videla, tak chápeš, že sú nevyhnutnosťou ![]()
sisa.b Ahá, no tak pokud je to takhle, tak v tom případě jo. To si jedny nechat musíš![]()
!!!
Já to brala podle sebe, teď už jsem rozmazlená, že pokud mi gatě nesednou bez pásku aj v pase, tak si je raději odpustím.
Dnes som si vďaka wendulka bola kúpiť tie zara šaty, ktoré už mám. Na eshope boli ešte pred nedávnom vypredané. Tak ukazujem ich priateľovi, že či si všimne, že som si kúpila šaty, ktoré už mám. A on na to, że to sú predsa tie šaty čo máš na sebe. No ale ja mám na sebe úplne iné čierne šaty(čierne košeľové nad kolená z cosu) :D Tak mi vraví, že je to jedno, vo všetkom aj tak vyzerám ako Wednesday ![]()
sisa.b Tak ak budeš mať čas a chuť ich nafotiť budem rada ![]()

Kokoska patrala jsem po Pondichery, docela poctive, protoze letiste mivali vzdy a najednou nic, tak uz se fakt nedela (nepamatuju si, jestli jsi to mozna psala i Ty tady) a ani ji nikde nemaji, Dior ofiko dela uz jen Portofino, tak zkusim, ma docela vydrz.
Aby jsme teda nasly nejaky cajovy/citronovy novy bergamot co? Grrr.... Na leto byla super. Zkusim je zaraz kazdy na jine ruce a uvidim.
Libi se mi Neroli od Le Labo, ale nevydrzi, s tim mam problem u hodne citronovek.
A Hermes je bozi, krasna sofistikovana vune.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje