viktorka_od splavu Aha, tak ja ji prohodim googlem. Jeste jsem dostala obri kedluben, ale fakt obri. Ja to vyhodila do kose, podle me se takhle obri neji a nikdy jsem o zadnym gigantickym druhu neslysela, ale rada se neco dozvim. Je to asi tak petkrat vetsi nez velikost, co se kupuje v obchode.
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu špagetové jsou super, mám na ně někde chutný recept - zapečené s masovou směsí.
Karja z těch obřích kedluben maminka vařila kedlubnový zelí a ještě něco se myslím z toho takhle vaří - mně to ale nechutná. je to takový nasládle nedobrý
viktorka_od splavu Aa uz jsem v jinem spravnem vlakne a rozklicovala jsem to googlem. Hele ja to ani neochutnala, mne se to proste nelibilo a nez jsem sebrala odvahu, tak to zplesnivelo...
Karja žádná škoda:-)
tak jsem to snad zvládla a ráno objednala červený Ska
konec závodu a hlasím, že už nic nakupovat nepotřebuju a dávám si zákaz minimálně do vánoc, ne-li do nového roku
Sweet Potato košile je boží!!
Karja Možná máš dýni Sweet Dumpling.

Bledule Nemam, v Bille byla dnes velmi podobna jako okrasna dyne:-D. Ja to snad radsi taky jist nebudu:-D
Novy strih ![]()

Janulik03 Tak ten Ti moc sluší
Janulik03 ta je v outfitech :-), aby nás zmátla
stes aha dik idem na to
Janulik03 Pěkný, šik to je. Já snad půjdu taky na krátko příště! Už konečně, snad zas nevyměknu ![]()
Janulik03 pěkné
Janulik03 No teda! ![]()
Dakujem baby ani som nemyslela ze to dnes klapne ale som rada ze to mam.
povlak na polštář, se střapcema... já se fakt nepoznávám
jenže ty střapce jsou fakt velikánský, takový nadejchaný, lákavý. A materiál i barva boží. Polštář je docela velkej, 50x50. Jsem zvědavá, kdy nejpozději je kočka ucvaká a rozdrbe ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje