Potrefenáhusa Ten koskovanej? Taky mi přijde dobrej..k těm martenům, žejo.. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz K těm, přesně
ale teda není to typ kabatu, co by mi už někdy slusel
paktofonika To sou nějak všechny ![]()
Potrefenáhusa no, já bych ho taky nemohla mít..
Potrefenáhusa Tak mám z minulého roku z Manga celkom slušné hrubšie ťažké kabáty a zimu v nich dám v pohode. Mne ale už nebýva taká zima ako kedysi, som za tu zmenu vďačná.
paktofonika Já mám z manga taky, mozna stejnej, ten s tím velkým límcem? Ten je super, ale potrebuju k nemu šátek, je dost rozhalenej
Potrefenáhusa Ten som mala predtým, ale bol tenký a bola mi v ňom zima, teraz sa mi zdajú byť z lepšieho materiálu. Ja mám tieto

711990 Ano, to jsem si myslela, ale to zavinutí nešlo dostatečně utáhnout, takže pohled do hlubokého výstřihu nebyl to pravé - potvrzeno odborným okem
.
whiskas škoda, že ti ty červený šaty neseděly, byly moc hezký... ale jestli vadil jenom ten výstřih, tak už aspoň víš, jak má vypadat příští nákup
whiskas aaaha:D
whiskas Boty... Prosím nehodnotit a nekomentovat kalhoty a ohrnutí, vidím, že to je špatně. (upravena interpunkce)

Kokoska Děkuju, jsou parádní, super! A díky za reference ohledně velikosti :-). Takže koupit obvyklou
. Fakt jsou skvělý.
Edge To právě není jisté :-D. Zavinovací režim je záludný a někdy je to fakt výhra, jen v tomto případě jsem se sekla.
whiskas mám obvyklou a jak jsem psala, určitě se vejdou teplé ponožky. Na nohách jsem je měla s normálníma bavlněnýma a ten pocit rezervy tam byl. Ale mám celkem úzkou nohu a nízký nárt (to už jsem tu taky psala).
Kokoska Mně byly větší i Emmeline i ty lakovky, takže to bude asi podobné. Já mám tedy nohu běžné šíře.
Kokoska Premejslim, k cemu bychom se tedy mohli vyjadrit, ke dlazbe ![]()
?
MP Meri Whiskas chtěla vidět boty, tak jsem vyhověla. Není povinné se vyjadřovat k čemukoli.
Kokoska jenze kdyz prehlidnu tecku tak pises: "boty prosim nehodnotit a nekomentovat kalhoty...:-)))
viktorka_od splavu OK, opravila jsem to. Šťouralové ![]()
Kokoska skvely!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články