barbucha to by ještě přidalo objem. Když bude sukně nabraná na nebo skládaná, chce to i vzhledem ke vzoru co nejstřízlivější vršek.
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska ja si ten kabat z promod zkousela nedavno a byl mi uzky pres ruce.
Candance ja mam jeden z lonska a druhy mozna jeste o rok starsi, strih vypada stejne jako v letosni nabidce a jsou v pohode. Rukavove problemy mam obcas se Zarou.
Kokoska
ale toto jsem cist nechtela - protoze to naznacuje, ze mam tluste ruce. Ja si chtela precist, ze loni byly sirsi a letos to zkazili a usili uplne uzke.
Candance ale to je mozne, ze to letos usili jinak, ja jsem to letos nezkousela ![]()
Mutziputzi Šaty se mi líbí a když jsou ještě "funkční", tak mají další +.
Kokoska Ukaž!!!! ![]()
paktofonika Škoda, že nemohu dohledat, který jsi to zkoušela kabát
.
0zero7 Kabáty v Zaře mi přijdou velikostně běžné, ty oversize někdy až obrovské, naopak vypasovanější mi někdy nesedí (ve smyslu, že jsou mi malé) přes záda, v ramenou, mají užší průramky. Ale pokud nechceš kabát na tělo, brala bych běžnou velikost. Pak je ta jejich sekce TRF (přijde mi, že jsou to někdy fakt hadry) a ta je menší, alespoň mě to tak přijde.
whiskas Skúšala som tento

paktofonika Díky, pěknej
.
whiskas co mam ukazat?
Kokoska Boty :-).
whiskas jo, az budu u PC. Mam v mobilu naprosto debilni fotky, musim to aspon oriznout. Fotit vlastni nohy mi nejde ![]()
whiskas co ty cerveny saty?
Zarinya Už jsem je poslala zpět. Byly dobrý, až na jednu drobnost, chtějí plnější hrudník
. Některé takto zavinovací oděvy jsou fajn, ale tohle nebyl ten případ, bohužel.
whiskas ty tvoje(saty) sem samozrejme nevidela, ale podle me naopak zavinovacim satum sedej plochy hrudniky...
paktofonika Mne se hrozne ten kabát libi, asi se na nej dojdu podívat
Potrefenáhusa Ale je to jesenný kabát, teraz už naň bude zima. To aby si bola dopredu pripravená. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články