Mutziputzi tvl Mutzi!?!?!? cocococo?
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi saty se mi libi, s ulet teniskama a je to. Nebo s Emmeline, jestli jeste nemas hi. Jsem mela sok, tak dopisuju.
Nevite prosim nekdo jak sedi velikostne kabaty v Zare?
Asi potrebuju kabat, je nejak vic zima nez obvykle a vyhodila jsem docela dost veci, posleze mi doslo ze uz zadnej nemam krom cernyho tenkyho co je na jaro a podzim max.
0zero7 za mně teda vždycky jedna velikost, žádné výkyvy.
Dekuju. Me prijde ze Zara ma mensi velikosti nez jinde, treba mam jinde M a v Zare L, zda se Ti to take?
0zero7 A Mango tam nemáte? Mne sa páčia viac kabáty v Mangu než v Zare. Minulý týždeň som skúšala zelený károvaný ale bol mi veľký
A takisto som skúšala ten čo má Nellie a tiež mi bohužiaľ nesedel veľkostne.
paktofonika mango mozna online taky, zadny se mi tam moc nelibil tbh
paktofonika ten co ma Nellie se mi libi, ale spis koukam po necem co nema spadly ramenni svy, prijde mi, ze to neslusi kazdymu
paktofonika jo a jeste se mi teda zda, ze maji na nekterych vecech maly pruramky, ale jestli i na kabatech to nevim
0zero7 To je pravda, mne sa to nehodí. Uvedomila som si to, až keď to kedysi dávno spomenula jinx. No a tie čo majú klasické ramená sú mi v 99,9% prípadov veľké.
0zero7 Skúšala som tento, zloženie neohúrilo, ale na teplú jeseň by bol ok. Len je giga.
paktofonika ty jo dobry! nijak velkej se mi na tobe na fotce nezda.
Ja bych chtela jednobarevnej, bud camel nebo sedej, ale tak at k tomu muzu i kecky
paktofonika A v čem je giga? V ramenou ti sedí a ten zbytek asi volnej bejt má?
Ounz myslím že nesedí, na fotce to vypadá jako někdo jinej (nebýt těch kecek:-) páč paktofonika nemá tak široký ramena. jako vypadá to dobře, ale v pohybu by nejspíš bylo poznat, že tam je místo
paktofonika je peknej.:-)
Mutziputzi saty se mi libi, s ulet teniskama a je to. Nebo s Emmeline, jestli jeste nemas hi. Jsem mela sok, tak dopisuju.
Sok
ja taky no...Emmeliny mam, to je jasny![]()
nolita Nové bílé zase hodně svítí :-) Ale samozřejmě občas taky kupuji nové. Jak to tak vidím napsané... mám asi nějakou obsesi s těma bílejma botama
0zero7 zara ma hlavně úzké záda a ty průramky a asi i rukávy. Což je to co já potřebuju. 99% v xs bych ani nemusela zkoušet a padnou. Z Magna moc věcí nemám.
notna to jo sviti:))
paktofonika Nezlob se, ale ten kabát mi přijde strašný, totální Douchová, ale bez toho vtipu, co maj COS šaty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články