Catherinne no presne to si myslim taky, diky. Tak asi potrebuju vetsi nez normalne
Co jste si dnes koupili/y?
MP Marge doufam, ze na těch jehlach dojdu bez urazu z auta k barové stolicce. A už teď vim, s jakou radosti je budu doma sundavat
.
0zero7 jo, jasně že zkusím, co mám, ale ty Levisky bych mohla omrknout. Už jsem chtěla dřív, ale nějak na to zatím nedošlo.
Ještě k těm kabátům - v Zaře je to nevyzpytatelné, někdy mají rukávy v pohodě, do některých se sotva vejdu. Mám kabát z Promod, od loňska, ale možná to je on. Ten je bez problémů i na silnější svetr.
Kokoska Oni maji docela dost strihu ted uz, ne jen 501, nektery i vyssi pas, jestli potrebujes atd. Fakt dobry a pomaleji se nici nez jiny dziny.
Hodila jsem kabaty vedle, jestli nespis jeste, kterej se ti libi? Ty mas myslim sedej jednoduchej co si pamatuju, libil se mi.
0zero7 teď jsem dopsala k minulému příspěvku. To, co mám ze Zary, je jen bez podšívky, takový jako tenký měkký filc, nebo jak to popsat. Myslím, že Catherinne ho má v zelené. Z Promod mám ještě taky šedivý stejného střihu jako ten camel, s podšívkou, ale je to trochu jiná (tenčí) látka.
Kokoska Promod hezkej! Skoda ze ho tady nemaj
MP Marge doufam, ze na těch jehlach dojdu bez urazu z auta k barové stolicce. A už teď vim, s jakou radosti je budu doma sundavat
.
Jo jo, to je na nich to nejlepsi ![]()
Pavlena Mne sa páči, ale je veľký. Na fotke to nie je vidno.
Asi jsem se zbláznila, ale koupila jsem si dlouhou sukni na školní ples. Myslím (vím jistě),že bezpečně vystřízlivím, až si ji zkusím, ale bylo to silnější než já. Rozum stávkoval ![]()

Dadoo s cernou kosili to pujde.![]()
Dadoo tyyyyjoooo...jsi odvážná,ale sukně se mi líbí...budeš zářit!!!
Dadoo já teda doufám, že vystrizlivis. Pardon.![]()
Dadoo skoda toho nabirani, to fakt nebude dobry. latka vypada nadherne
Dadoo mne se to libi! Ja bych se nebala ani barevnyho vrsku ( ve smyslu kdyz uz, tak uz, ale ten se bude blbe shanet, to je mi jasny). Cernej je sazka na jistotu. Ale fakt co nejhladsi top! Ja loni zkousela k dlouhy sukni kosili, ale nejak to nebylo ono (a na fotkach to vypada tak snadno,haha). Na druhej pokus jsem dala top s rukavem, ale s odhalenejma ramenama a k ty dlouhy sukni to vypada fakt dobre.
Dadoo Mne ta sukně hned připomněla krétský sošky....na ples si ji moc neumim predstavit
Vzala bych si k ni černý baletní tričko s vysteihem na zádech a 3/4 rukávy, košili si k ni teda predstavit neumim vůbec, ale já ji vidím spis etno

Dadoo mne by se sukne libila, kdyby mela ploche sklady, to nabirani idealni fakt neni
Emerald ještě lepší by byla kolová, ale to se dnes moc nešije, na to je velká spotřeba látky
Potrefenáhusa přesně! Baletní cerne tričko mam v plánu. Černé lodičky a zlatý clutch. (jako vize super, jen to kazí můj majestátní objem)
Kdybyste viděly, v čem všem přijdou lidi na maturitní ples.. To tohle bude ještě model století ![]()
pobudu hodinku, max dvě. Netančím, posedim, zatleskam, vypiju dvě minerálky a pojedu zase domů.
Emerald super nápad! Pokud to bude za to stát, nechám si ji opravit. Uvidím, až ji dcera přiveze. ![]()
Podle mě by šla černá košile - dobrýho střihu a ze stejný látky jako ta sukně (taft nebo co?). Klidně s nějakou mašlí, zavazovací... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články